Jestes okrutna, tak sie znacasz nad koteckiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sfinks pisze:biedny Czesiunio![]()
Jestes okrutna, tak sie znacasz nad koteckiem
mirka_t pisze:Matyldę przełknęłam, choć wątpię czy ktoś się skusi, jeśli w tytule wątku adopcyjnego napiszę "Krówka Matylda szuka zagrody".
amyszka pisze:mirka_t pisze:
Esti proszę ciesz się wakacjami i nie wysilaj wymyślaniem imion.
Czekałam kiedy coś podobnego powiesz...
Dla mnie teżMatahari pisze:mirka_t pisze:Matyldę przełknęłam, choć wątpię czy ktoś się skusi, jeśli w tytule wątku adopcyjnego napiszę "Krówka Matylda szuka zagrody".
dla mnie bomba...![]()
![]()
mirka_t pisze:Prawdopodobnie to jakaś alergia. Chester miał strupki na całym ciele i te zniknęły po wybiciu pcheł. Kilka dni temu zauważyłam, że w uszach rozwinął mu się świerzbowiec i wizyta u weta to potwierdziła. W czwartek będzie miał powtórkę wybijania żyjątek w uszach i dobrze by było gdyby to drapanie się po głowie było efektem świerzbowca w uszach. Z jego pozbyciem się drapanie powinno zaniknąć. Jeśli Chester nadal będzie się drapał to trzeba będzie obstawiać alergię pokarmową a stosowanie diety u jednego kota jest w moim domu niewykonalne.
mirka_t pisze:Te fotki nawet w połowie nie oddają uroku tych kociąt.
mirka_t pisze:A ja napiszę - Reddie masakra. Te fotki nawet w połowie nie oddają uroku tych kociąt.
mokkunia pisze:mirka_t pisze:A ja napiszę - Reddie masakra. Te fotki nawet w połowie nie oddają uroku tych kociąt.
wiedziałam, że to napiszesz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 221 gości