Buziaczki dla Gosi!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:biedna Małgosia, wygłaszcz ją ode mnie, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Bolkowa pisze:Witaj TrawkoBazylek w oknie cudo
A Gośce przekaż, że nie ma straszyć grubym brzuchem bo fukniemy na nią tak , że nawet "zasmarkane" oczy jej nie pomogą.
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:lecimy do weta....![]()
![]()
a co sie stalo Bazylowi![]()
Bazylowi nic![]()
ale byliśmy Z Małgośka![]()
Oczka bardzo ma chore![]()
Astma się nasiliła![]()
no i przede wszystim trzeba był ozrobic USg brzuszka ,bo jakis duzy sie zrobił,było podejrzenie płynu
![]()
ale na chwilę obecna dr.Asia nie stwierdziła![]()
nowe kropelki dostaliśmy,które jedynie moga chorobe zaleczyc,mozna wyleczyc ,tylko operacyjnie
![]()
![]()
,ale narazie takiej decyzji nie podejmujemy....
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:lecimy do weta....![]()
![]()
Bazylowi nic![]()
Astma się nasiliła![]()
no i przede wszystim trzeba był ozrobic USg brzuszka ,bo jakis duzy sie zrobił,było podejrzenie płynu
![]()
nowe kropelki dostaliśmy,które jedynie moga chorobe zaleczyc,mozna wyleczyc ,tylko operacyjnie
![]()
![]()
Jestem, doczytalam.Trawko, nie strasz mnie płynem bo mi sie plyn w brzuszku niedobrze kojarzy.Doczytalam tez o kanalikach zatkanych, moj Ptys prawdopodobnie ma to samo, prawdopodobnie bo do konca nie stwierdzono- ale ja go meczyc w tym wieku operacja nie bede, musze o nie dbac tylko bardziej, przemywac, maśc stosowac do oczu, no cóż..
annette88 pisze:Ojej, dzień dobry.. a tu wieści nie za wesołe
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:lecimy do weta....![]()
![]()
Bazylowi nic![]()
Astma się nasiliła![]()
![]()
![]()
![]()
Jestem, doczytalam.Trawko, nie strasz mnie płynem bo mi sie plyn w brzuszku niedobrze kojarzy.Doczytalam tez o kanalikach zatkanych, moj Ptys prawdopodobnie ma to samo, prawdopodobnie bo do konca nie stwierdzono- ale ja go meczyc w tym wieku operacja nie bede, musze o nie dbac tylko bardziej, przemywac, maśc stosowac do oczu, no cóż..
Mosiu ,ja Cie płynem nie strasze![]()
My poprostu przechodziliśmy to Z Mizieńka,u niej własnie od brzuszka wszystko sie zaczełoDlatego teraz chcemy byc spokojni ,ze u Gosi nic złego się nie dizeje
trawa11 pisze:annette88 pisze:Ojej, dzień dobry.. a tu wieści nie za wesołe
Annette![]()
![]()
![]()
piłaś cos![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 26 gości