Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Obecny!
Mru![]()
Monostra pisze:Dorota pisze:Obecny!
Mru![]()
O, Wuj Mru Dobra Rada![]()
Też się melduję w wątku!
Avian pisze:Skoro Mru tu przyszedł, a i Chloraki mają swoje, autorskie pomysły, to ja też muszę koniecznie przebywać w tym towarzystwie![]()
W końcu na naukę nigdy nie za późno, a troche ożywienia w domu na pewno się Duzej przyda![]()
Gagatek
behemotka pisze:Chloraki mają mnóstwo pomysłów, ale proszę docenić także wysiłki Potworów
Pasożyt wczoraj w nocy postanowił usłuchać zewu krwi i ruszył na łowy... za ćmą malutką, która się jakoś przecisnęła przez oczka siatki w oknie. Wyobraźcie sobie siedmiokilogramowego kotecka, dość niezgrabnego zresztą, który wparowuje z rozpędu na biurko...Co tam, że płyty, że książki, że długopisy, on leeeeci!!!
Ćma uciekła
PS. Długopisy chciało mi się pozbierać dopiero dzisiaj rano, więc oczywiście Kuleczka (tymczas) była na tyle uprzejma, że patrząc, jak jem śniadanie (koniecznie chciała zwłaszcza kawałek melona), usiadła tuż obok kubka z rzeczonymi długopisami i PRZYPADKOWO machnęła ogonkiem tak, że jakoś samo wszystko zleciało... Może wszystkie powierzchnie posmaruję klejem :?:
Patsy pisze:behemotka pisze:PS. Długopisy chciało mi się pozbierać dopiero dzisiaj rano, więc oczywiście Kuleczka (tymczas) była na tyle uprzejma, że patrząc, jak jem śniadanie (koniecznie chciała zwłaszcza kawałek melona), usiadła tuż obok kubka z rzeczonymi długopisami i PRZYPADKOWO machnęła ogonkiem tak, że jakoś samo wszystko zleciało... Może wszystkie powierzchnie posmaruję klejem :?:
świetny pomysł - koty się przykleją i nie będa biegać...jest jedno ale - Ty też się przykleisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon, zuzia115 i 235 gości