Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść NikosiuStlaśnie dzielny jesteś, ze myskem upolowałeś
Podziwiam Ciem, ja bym siem chyba bała
![]()
A Mlu jest niedobly, bo Ciem nie pochwalił...
dziękuje Ineczko, a potrafiłabyś upolkowac to w cale takie trudne nie jest jak cos to bym cie naukał![]()
Pewnie, Nikosiu, naukaj mnie
Inka
to kiedy Inuś Ci pasuje?
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść NikosiuStlaśnie dzielny jesteś, ze myskem upolowałeś
![]()
dziękuje Ineczko, a potrafiłabyś upolkowac to w cale takie trudne nie jest jak cos to bym cie naukał![]()
Inka
to kiedy Inuś Ci pasuje?
Wies, Nikosiu, właściwie to zawse mi pasuje
Acha, wies, Duza od ślody ma jakiś ulop i bendzie mi włoncać komputela tylko zalas po obiadku
Inka
Mereth pisze:Witanko zwierząsia![]()
kalair znowu od samego rana kusi słodyczami
Avian pisze:Cześć Nikosiu z kumplami![]()
G. z kumplami
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść NikosiuStlaśnie dzielny jesteś, ze myskem upolowałeś
![]()
Inka
to kiedy Inuś Ci pasuje?
Acha, wies, Duza od ślody ma jakiś ulop i bendzie mi włoncać komputela tylko zalas po obiadku
Inka
mi tez zawse psuje wiec pakuj plecaczek i pryjezdzaj kiedy hccesz, a o której duża ma ten obiedek? i do kiedy ma ten ulop? o wies poje tez w cwartek wyjezdza
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść NikosiuStlaśnie dzielny jesteś, ze myskem upolowałeś
![]()
Inka
to kiedy Inuś Ci pasuje?
Inka
mi tez zawse psuje wiec pakuj plecaczek i pryjezdzaj kiedy hccesz, a o której duża ma ten obiedek? i do kiedy ma ten ulop? o wies poje tez w cwartek wyjezdza
Moja Duza ma 7 tygodniów ulopuA obiadek to tak około 13-13.30
Wes, mam pomyśłek: to zapakujem plecacek i psyjadem w ślodem, a potem lazem psyjedziemy do mnie
Inka
MaryLux pisze:A o któlej mogem?
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:A o któlej mogem?
z rana wczesnego najlepiej![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:A o któlej mogem?
z rana wczesnego najlepiej![]()
A o któlej u Ciebie jest lano? Bo u mnie o 9 zacyna siem psedświtTo pewnie coś tam zjem i zalas wsiondem w kotolota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 14 gości