Ten kot jest niesamowity

Na zdjęciu wygląda słodko i niewinnie, owszem, jest słodki ale to prawdziwe Waleczne Serce

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewa13 pisze:Pixie, wiesz jak długo mu podawac Traumeel? Żeby nie przedawkować jakby co.
ewa13 pisze:Na zdjęciu wygląda słodko i niewinnie, owszem, jest słodki ale to prawdziwe Waleczne Serce
ewa13 pisze:Od 2 dni z tym moczem jest dziwnie, o ile wcześniej zdarzyło mu sie pójśc do kuwety to teraz gubi non stop, ciągle chodzę i ścieram. W ulotce Hypericum jest napisane że jak wystąpi pogorszenie objawów to odstawić, mam nadzieję że to nie jest to![]()
pixie65 pisze:"Podczas leczenia możemy tez spotkać się z tzw. pogorszeniem pierwotnym. Występuje ono jako prawidłowa reakcja po podaniu dobrze dobranego leku, jako przejściowe nasilenie objawów choroby pacjenta. Homeopata z tego się cieszy, ale pacjent może ciężko płakać lub przeklinać go. Nasilenie tego pogorszenia zależy od siły życiowej pacjenta i wielkości dobranej dawki leku homeopatycznego."
http://www.chiropraktycy.pl/p6.html
Pixie65 pisze:Ewa - a jak Twoja kotka?
Pixie65 pisze:Edit: dzwoniłam do wetki - powiedziała, żeby ograniczyć dawkę do 2 x w tygodniu po 0,5 ml. Czyli następną podać w czwartek a potem w poniedziałek.
ewa13 pisze:Która kotka, bo mam w domu 4
ewa13 pisze:Podniosę Kotoperzyka bo daleko spadł
ewa13 pisze:edit: W związku z tym że Kotoperek bierze teraz tylko jeden lek którego ma ładny zapas, więc widmo finansowej katastrofy nie zagląda nam w oczy, chciałabym obecny bazarek przeznaczyć na leczenie mojej tymczaski która wczoraj, dosłownie od rana do wieczora nagle zachorowała na ostre zapalenie płuc... Dziś rano, prawie się dusząc trafiła do wetki.
Czy nikomu nie przeszkadza taka nagła zmiana celu bazarku?![]()
Mam nadzieję że nie, biedaczka jest teraz naprawdę potrzebująca,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości