BŁAGAM O DT DLA MALEŃSTWA
Maleńka to dziewczynka i na oko chyba już całkiem zdrowa poza oczami

Frycek to facet, pozaostałę buro-białe to baby.
Kociaki nakarmione, pokłóte, siedzą i wypatrują pomocy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Buro białe po raz czwarty. Już nie od Sfinxa, przywiezione przez kogoś. Chyba panienka. Odwodniona, koszmarnie zapchlona, z baldymi dziąsłami. Jak przeżyje noc.... Przeżyje na pewno. Szuka DT NA CITO. Poza odwodnieniem i dziąsłami wygląda ok. Pchły już padają.
achagosiar pisze:Buro białe po raz czwarty. Już nie od Sfinxa, przywiezione przez kogoś. Chyba panienka. Odwodniona, koszmarnie zapchlona, z baldymi dziąsłami. Jak przeżyje noc.... Przeżyje na pewno. Szuka DT NA CITO. Poza odwodnieniem i dziąsłami wygląda ok. Pchły już padają.
Myślałam, że to buro-białe jest biało-czarne
Mysza pisze:No już nie powinnaś.
Ja ją zabiorę do Garncarza jakoś na początku tygodnia, ustali się leczenie i wtedy następna wizyta może za dwa tygodnie, może za miesiąc.
Jak coś mogę pomóc w transporcie, oni są otwarci do 21szej.
W jakiej części W-wy mieszkasz? Zawsze da się jakoś zgrać transportowo.
A dojazd do G nie jest taki zły. Do skrzyżowania Gagarina i Czerniwkowskiej jeździ sporo autobusów, no a stamtąd niestety trzeba by kawałek dość spory dojść, ale z lekkim kotem spacer nie byłby uciążliwy
tak, najpilniejszygosiar pisze:Mysza pisze:No już nie powinnaś.
Ja ją zabiorę do Garncarza jakoś na początku tygodnia, ustali się leczenie i wtedy następna wizyta może za dwa tygodnie, może za miesiąc.
Jak coś mogę pomóc w transporcie, oni są otwarci do 21szej.
W jakiej części W-wy mieszkasz? Zawsze da się jakoś zgrać transportowo.
A dojazd do G nie jest taki zły. Do skrzyżowania Gagarina i Czerniwkowskiej jeździ sporo autobusów, no a stamtąd niestety trzeba by kawałek dość spory dojść, ale z lekkim kotem spacer nie byłby uciążliwy
Mieszkam na Powiślu, bardzo blisko Czerniakowskiej, dokładnie przy Górnośląskiej. Gdybyś mogła ją zabrać na pierwszą wizytę, to myślę, że dalibyśmy radę. DT dla tej maleńkiej jest najpilniejszy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Patrykpoz i 95 gości