Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Femka pisze:c
Wkurzałam się tylko, że mam w domu wirus zatykania![]()
![]()
Femko na Ciebie tez przeszło??
Femka pisze:ja się zaszczepiłam na ten wirus u wetki
CoToMa pisze:villemo5 pisze:Femka pisze:c
![]()
Femko na Ciebie tez przeszło??
![]()
![]()
Sihaja pisze:Ej, tam. Śmiejcie się, śmiejscie. A każdy z nas jak coś się dzieje to dostaje białej gorączki i leci do weta.... Kotek kichnie bo kurz mu sie do noska przylepi, a już panika, jakby umierał....
Wszyscy tu tacy jesteśmy - i bardzo dobrze:):):)
Całuski cioteczki
Dorota pisze:A potem Emzetka odezwie sie w watku:
Sluchajcie! Mam nietypowy problem
Femka pisze:za to Domek Laury się zdecydował i bardzo ją chce. W najbliższych dniach Duży będzie w warszawie, więc w drodze powrotnej do Krakowa podjedzie do Łodzi zabrać księżniczkę
skaskaNH pisze:Femka pisze:za to Domek Laury się zdecydował i bardzo ją chce. W najbliższych dniach Duży będzie w warszawie, więc w drodze powrotnej do Krakowa podjedzie do Łodzi zabrać księżniczkę
Czyli Laura zostaje Krakowianką?
To trzymam mocno za całokształt
Femka pisze:co za paskudne Zołzy![]()
ja wcale nie panikowałam,bo wiem, że Koral jest zdrowy.
i chciałam, żeby Koral jak najszybciej tę kupę zrobił i wreszcie zjadł porządne śniadanie.
Sihaja pisze:Ej, tam. Śmiejcie się, śmiejscie. A każdy z nas jak coś się dzieje to dostaje białej gorączki i leci do weta.... Kotek kichnie bo kurz mu sie do noska przylepi, a już panika, jakby umierał.... :)
Wszyscy tu tacy jesteśmy - i bardzo dobrze:):):)
Całuski cioteczki
Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:za to Domek Laury się zdecydował i bardzo ją chce. W najbliższych dniach Duży będzie w warszawie, więc w drodze powrotnej do Krakowa podjedzie do Łodzi zabrać księżniczkę
Czyli Laura zostaje Krakowianką?
To trzymam mocno za całokształt
Będzie towarzyszką Filemona... Czarny śliczny kocur, z ciut białego pod szyjką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 21 gości