a Ty Mosiuniu jka sie czujesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Czy moj Budi juz śpi![]()
a Ty Mosiuniu jka sie czujeszjak brzuszek
![]()
![]()
moś pisze:trawa11 pisze:Czy moj Budi juz śpi![]()
![]()
![]()
Juz okey, przeszlo, dzieki za troske trawciu![]()
Budi chrapie na podlodze, na łóżku mu za goraco ale pewnie i tak do nas wejdzie jak sie w nocy ochlodzi
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Czy moj Budi juz śpi![]()
![]()
![]()
Budi chrapie na podlodze, na łóżku mu za goraco ale pewnie i tak do nas wejdzie jak sie w nocy ochlodzi
no to fajnie,ze jest ok![]()
a ja dalej czeresnie wcinam![]()
wrociliśmy z lodów i długiego spacerku,a w domku duchota straszna
![]()
![]()
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Czy moj Budi juz śpi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czeresni juz nie zazdroszcze, mam dosycale lodow tak, ja mialam w lodowce jedna sztuke dla Jj-ta, swoje juz zjadlam wczoraj i zaluje bo patrzylam jak je
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Czy moj Budi juz śpi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czeresni juz nie zazdroszcze, mam dosycale lodow tak, ja mialam w lodowce jedna sztuke dla Jj-ta, swoje juz zjadlam wczoraj i zaluje bo patrzylam jak je
a ja zjadlam 3 gałki lodów
kalair pisze:Dobranoc.
moś pisze:Nelly pisze:Ja się na dziś umówiłam u fryzera![]()
Nie chce mi się wychodzić w ogóle.
Choć ja wolę taki upał niż 18 st latem na przykład. Ale boli mnie dziś głowa, nie mam pojęcia dlaczego. Zawsze ibuprom max pomaga, a dziś wzięłam jeszcze do tego aspirin migren - i nic nie chce pomóc, dziwne. I paskudne.
Nelly, ja mam dzis to samo, glowa mnie bolala cale popoludnie, ale ibuprom zadzialał na szczescie bo myslalam ze umre jak wstalam po drzemceMoze to z powodu upału, kawa tez pomogla bo z racji rannnej biegunki nie moglam sie jej od rana napic, pożniej juz wypilam i lepiej- uzaleznienie
![]()
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Czy moj Budi juz śpi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i dalej czereśnie wcinam![]()
![]()
![]()
Dobranoc Mosiu![]()
a ja zjadlam 3 gałki lodów
ty to masz "kaczy" zoladek, zazdroszcze
Nelly pisze:moś pisze:Nelly pisze:Ja się na dziś umówiłam u fryzera![]()
Nie chce mi się wychodzić w ogóle.
Choć ja wolę taki upał niż 18 st latem na przykład. Ale boli mnie dziś głowa, nie mam pojęcia dlaczego. Zawsze ibuprom max pomaga, a dziś wzięłam jeszcze do tego aspirin migren - i nic nie chce pomóc, dziwne. I paskudne.
Nelly, ja mam dzis to samo, glowa mnie bolala cale popoludnie, ale ibuprom zadzialał na szczescie bo myslalam ze umre jak wstalam po drzemceMoze to z powodu upału, kawa tez pomogla bo z racji rannnej biegunki nie moglam sie jej od rana napic, pożniej juz wypilam i lepiej- uzaleznienie
![]()
No, od kawy uzależnienie jak nabardziej. Ja wypijam morze kawy dziennie, niedobrze wiem. Z powodu upałów mnie nigdy głowa nie bolała - co nie znaczy, że nie mogła zacząć, wiem. Boli mnie nadal, a już wszystkie znane mi i dostępne środki zastosowałam. Ale paskudztwo się krystalizuje, to rodzaj migreny bo boleć mnie zaczyna jedna połowa głowy i jedno oko. Pięknie, po prostu pięknie. We wczesnej młodości miewałam takie migrenowe bóle, ale przeszło i tyyyle czasu miałam spokój. Niedobrze jednym słowem.
Dobranoc plaskatki i wszyscy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości