Mereth pisze:Cześć Toril![]()
Trza się zbierać na drapak, nie ma na co czekać, imprezkę czas zacząć![]()
![]()
Z & P już spakowani
no to super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Cześć Toril![]()
Trza się zbierać na drapak, nie ma na co czekać, imprezkę czas zacząć![]()
![]()
Z & P już spakowani
kothka pisze:CZeść toril
Ja teżsię już zbieram na imprezkę do Ciebie
Myślisz, że Twoja Duża to wytrzyma?
Romek
czarna.wdowa pisze:Dużą sie nie przejmujmy![]()
Pytanie podstawowe "Czy aby jedzenia nie zabraknie?"![]()
MaryLux pisze:To my tes lecimyI psywieziemy amciaku
Inka i Mruczka
No a my wreszcie odetchniemy od tych smarkul![]()
![]()
Psot i Kuku
czarna.wdowa pisze:Mereth pisze:Monostra pisze:Mereth pisze:czarna.wdowa pisze:Dużą sie nie przejmujmy![]()
Pytanie podstawowe "Czy aby jedzenia nie zabraknie?"![]()
Otóż to![]()
![]()
Z & P
Impreza składkowa?Każdy coś w plecaczek i w drogę. Będzie wybór
KK dołączająca
My w plecaczkach mamy prowiancik na drogę no i jeszcze wałówę na imprezę, tylko czekamy na Gagacia i Agatkę, się razem pewnie zabierzemy![]()
Z & P
Chyba że z opcją każdy pilnuje swojego![]()
bo jak przyjedziemy oboje to Sarabka wciagnie całę suche![]()
Simbo
tosiula pisze:ciekawe jak by wyglądało moje mieszkanko po wizycie takiej ilości kotóww dodatku tak pomysłowych
tosiula pisze:ciekawe jak by wyglądało moje mieszkanko po wizycie takiej ilości kotóww dodatku tak pomysłowych
Monostra pisze:tosiula pisze:ciekawe jak by wyglądało moje mieszkanko po wizycie takiej ilości kotóww dodatku tak pomysłowych
To jest do sprawdzenia. Nigdy nie byliśmy na północy. Tam podobno białe niedźwiedzie po ulicach chodzą
. Toril, to prawda?!
KK ciekawa
tosiula pisze:Monostra pisze:tosiula pisze:ciekawe jak by wyglądało moje mieszkanko po wizycie takiej ilości kotóww dodatku tak pomysłowych
To jest do sprawdzenia. Nigdy nie byliśmy na północy. Tam podobno białe niedźwiedzie po ulicach chodzą
. Toril, to prawda?!
KK ciekawa
nie wiem, my mieszkamy na Kujawach, Mru albo Simbo trzeba zapytać, oni bardziej na północ
Toril
Monostra pisze:tosiula pisze:Monostra pisze:tosiula pisze:ciekawe jak by wyglądało moje mieszkanko po wizycie takiej ilości kotóww dodatku tak pomysłowych
. Toril, to prawda?!
KK ciekawa
nie wiem, my mieszkamy na Kujawach, Mru albo Simbo trzeba zapytać, oni bardziej na północ
Toril
Dla nas wszystko, co na północ od Kraka, to Zimna Północ.
KK nieznająca świata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Silverblue i 21 gości