witam w ładny poranek ,ale nie wiem czy dobry dziś kolorka i buras idą do odmów ,drapek tez miał iśc ale pani juz znalazła innego koka ,niewiemco sie dzieje że ludzie rezygnują Pozatym koteczki czują sie świetnie apetyt mają że hoho rozrabiaja ile mogą są sliczne ,jak ktoś szuka kotka to zapraszam
kasia79 pisze:drapek tez miał iśc ale pani juz znalazła innego koka ,niewiemco sie dzieje że ludzie rezygnują
To mógł być tylko wybieg, a tak naprawdę może chodzić o wakacje. Najgorszy okres dla zwierząt domowych
No ale kciuki są i maluchy znajdą swe domki - takie co to bedą chciały bardzo bardzo i się nie rozmyślą!
(jak pomyślę, że pani mogłaby sie rozmyślić dopiero za jakiś czas, jak kotek byłyby już u niej, to brrrrrr, ciarki po plecach...)
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...
ZNACZY JA BYŁAM U TEJ PANI I WIDZIAŁAM TĄ ZNAJDE [malenstwo znalezione w reklamówce] pani zastanawia sie tez nad drapkiem boi sie tylko czy podoła ,ale dzis sie z nia umówiłam pogadać [obiecam pomoc w sterylizacji i kastracji ] pani ma 2 dorosłe koty i 2 psy no i maluszka ale maja do dyspozycji duzy dom z ogrodem a koty dorosłe są wychodzące ,maluszki by nie były .Zobaczymy dziś?
Dziś do domu odwiozłam Drapka i Buraska będe za nimi tęsknic ,ale mam nadziej że znalazłam im najleprze domy jakie mogłam ,ake i tak smutek jest tyle dla nich zrobiłam i tyle czasu im poświęcilam że będzie mi ich brakować
3 KOTKI ODDANE 2 zamówione Do adopcji 2 czarne dziewczynki 1 czarny kawaler [jagoda smoluch i smoluszka] no i bioło czarno szary Gizmo
kotki zdrowe wesołe pełne energi ,apetyt doskonały ,tylko brać
zamówione są jeszcze trikolorka Pysia i tygryska Deizi
no i mama dzilena koteczka która zasługuje na najleprzy dom
dzis udało mi sie wyadoptować czarną kotke pani dzwoniąc stwierdziła że czarnej nichce ,ale pojechałam jak ją zobaczyła pogłaskała to juz została -kotka ta miała super charakter kochana i uwielbiała sie przytulać i to panią ujeło za sterce została juz u niej .Więc na adopcje czekają juz tylko 3 czarna kotka ,czarny kocur i biało czarny szary kocur .Pozatym jeszcze są zamówione bura kotka Deizi i kolorowa Pysia [jak jej domek niedaj bóg by zrezygnował to juz zostanie umnie]
Przypominam tez że domku szuka mama kotka około1,5 roku zdrowa sterylizowana zaczeła sie więcej bawić ,jest dzielna i kochana kotka jest jak krówka biało czarna