BANDA KULAWEGO 18 - znowu nuuudno, Laura ma DOMEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 03, 2008 12:54

hej ...
Jestem zalamana.... :(
Dwa dni temu przyszla do mnie sasiadka, chciala pozyczyc transporterek dla kotow. A ja glupia pozyczylam.... Wczoraj przyszla oddac, zapytalam, czy z kotami wszystko ok, bo myslalam, ze do weta jechala z nimi. Miala dwa koty. Oddala do schroniska!!! Czuje sie winna, moglam zapytac, moze mozna bylo cos zrobic, nie wiem sama.... Oddala, bo ma male dziecko... :(:(:( One nie dadza sobie rady, od malego byly u niej w domu, maja 2, 3 lata, a jeden to byl taki strachliwy i bojący.... Zalamka, dlaczego ludzie sa tacy okrutni?????

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw lip 03, 2008 12:57

Femka pisze:
napisz, kiedy wracasz, to się dywan rozłozy, chleb i sól przygotuje :D

:love: Femko, jeszcze nie wiem kiedy się w moim Hogwarcie zaczynają ferie zimowe :oops:

ale z całą pewnością dam znać :mrgreen:

.... patrzcie jakie tu są cuda w schroniskach...... http://www.catchat.org/whinny/cgibin/pr ... 2008061906

żeby mi tylko pozwolili trzymać kota........ :crying:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Czw lip 03, 2008 13:05

Sihaja pisze:hej ...
Dwa dni temu przyszla do mnie sasiadka, chciala pozyczyc transporterek dla kotow. A ja glupia pozyczylam.... Wczoraj przyszla oddac, zapytalam, czy z kotami wszystko ok, bo myslalam, ze do weta jechala z nimi. Miala dwa koty. Oddala do schroniska!!! Czuje sie winna, moglam zapytac, moze mozna bylo cos zrobic, nie wiem sama.... Oddala, bo ma male dziecko... :(:(:( One nie dadza sobie rady, od malego byly u niej w domu, maja 2, 3 lata, a jeden to byl taki strachliwy i bojący.... Zalamka, dlaczego ludzie sa tacy okrutni?????

:(
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lip 03, 2008 13:07

Never pisze:BTW...
Femko, a czemu nigdy nie puszczasz kółek?

Obrazek

:ryk:
nie umiem :oops:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lip 03, 2008 13:31

:cry:
spróbuj może poszukać im domków nawet ze schronu
niech na tę babę spadną wszystkie możliwe plagi.
Obrazek

Femka

Post » Czw lip 03, 2008 13:39

Ja też dziś plagami rzucam, ale na innym wątku...

Taka dygresja... Jak wszyscy tak pracują jak Wy to nic dziwnego, że Polska nic a nic do przodu :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lip 03, 2008 13:42

Ale w schronie mogą długo nie pociągnąć, niestety.... :(

Qurczę, kiedy będzie w tym kraju obowiązkowa sterylka? :evil:

a ludzie, którzy tak robią, to powinni kończyć marnie, o tak na przykład...
Obrazek

i żeby po nich żaden ślad nie został :evil:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw lip 03, 2008 13:42

Femka pisze:

:cry:
spróbuj może poszukać im domków nawet ze schronu
niech na tę babę spadną wszystkie możliwe plagi.

Dzwonilam do schronu. To dziwne, jak czlowiek musi sie nagimnastykowac, zeby otrzymac jakiekolwiek informacje. Kotka ma juz dom, tylko cos tam musza zrobic, jakies formalnosci. Kocurek - ten lękliwy nie ma domu. Boję się o niego, bo on bardzo wrażliwy i tchórz z niego... niedobrze... :( Juz znajomi wiedzą i powiedzieli, że będą szukać, ale z doświadczenia wiem, że male prawdopodobieństwo, by się ktoś odezwał....
Gdy powiedzialam facetowi, ze schron to smierc poweidzial, ze wie, ale nie bylo innego wyjscia.Powiedzial, ze bite trzy tygodnie szukali domu i nie znalezli. Trzy tygodnie! Dla przyjaciol! Niech ich szlag....
Powiedizalam, ze mogli poczekac, dac ogloszenia do gazet, netu.... dziecko jeszcze nawet nie raczkuje, zreszta dzieci sie swietnie wychowuja z kotami. NIe, bo kłaki, kuweta itp. Kretyni!

Sihaja

Post » Czw lip 03, 2008 13:44

Ide sobie, bo praca sie skonczyla i pani chce sprzatac....
A Polska to nie zginie, ze chwile w pracy na necie sie posiedzi. Nie idzie do przodu, bo tacy kretyni jak ci moi sasiedzi sa tu zyją.

Sihaja

Post » Czw lip 03, 2008 13:46

Sihaja pisze:Dzwonilam do schronu. To dziwne, jak czlowiek musi sie nagimnastykowac, zeby otrzymac jakiekolwiek informacje. Kotka ma juz dom, tylko cos tam musza zrobic, jakies formalnosci. Kocurek - ten lękliwy nie ma domu. Boję się o niego, bo on bardzo wrażliwy i tchórz z niego... niedobrze... :( Juz znajomi wiedzą i powiedzieli, że będą szukać, ale z doświadczenia wiem, że male prawdopodobieństwo, by się ktoś odezwał....
Gdy powiedzialam facetowi, ze schron to smierc poweidzial, ze wie, ale nie bylo innego wyjscia.Powiedzial, ze bite trzy tygodnie szukali domu i nie znalezli. Trzy tygodnie! Dla przyjaciol! Niech ich szlag....
Powiedizalam, ze mogli poczekac, dac ogloszenia do gazet, netu.... dziecko jeszcze nawet nie raczkuje, zreszta dzieci sie swietnie wychowuja z kotami. NIe, bo kłaki, kuweta itp. Kretyni!

Sihaja, popytaj znajomych, może by wzięli tego chłopczyka na DT sponsorowany? Ja bym przesyłała pieniądze, a domku szukalibyśmy wszyscy, pozamieszczali ogłoszenia.
Obrazek

Femka

Post » Czw lip 03, 2008 13:46

Co za ludzie :evil: Nóż sie sam w kieszeni otwiera :evil:
Sihaja, bardzo Ci współczuje :(

Nic nie mogę pomóc, chociaz potrzymam za tego koteczka kciuki :ok:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw lip 03, 2008 13:48

pewnie nie zdążyłam z postem, bo Sihaja już sobie poszła :(
Obrazek

Femka

Post » Czw lip 03, 2008 13:49

Ale jaka perfidia... Transporterek grzecznie przyszli pożyczyć...
Oj... Jak im teraz bachorki zaczną chorować to daj znać!! :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lip 03, 2008 13:51

Hmm... Nie wiem, co winne są bachorki, że mają walniętych rodzicow :roll:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw lip 03, 2008 13:53

Wyrosną na takich samych skretyniałych idiotów... (przykład idzie z góry)
A poza tym, gdy dzieci chorują, to rodzice się martwią!!
A ja chcę, żeby się martwili!
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]