kolejna slicznotka
mozesz ja dolozyc do paczki z szylkreciami
Moderator: Estraven
carmella pisze:a co to za antykwariat ? muszę tam zajść, bo ostatnio wydaję majątek na książkiChyba nadrabiam zaległości kilkuletnie
![]()
przedwczoraj kupiłam książkę, pod ciekawym tytułem " Wszyscy mężczyźni mojego kota"Dostałam drugą książkę gratis
Więc spoko
Bungo pisze:carmella pisze:a co to za antykwariat ? muszę tam zajść, bo ostatnio wydaję majątek na książkiChyba nadrabiam zaległości kilkuletnie
![]()
przedwczoraj kupiłam książkę, pod ciekawym tytułem " Wszyscy mężczyźni mojego kota"Dostałam drugą książkę gratis
Więc spoko
Ha - to już jest w sprzedaży!!!! Więc informuję, że jako egzemplarz okazowy - przedpremierowy książka ta osiągnęła na bazarku łączną cenę 240 złPrzed przekazaniem zdążyłam ją przeczytać - fajna
carmella pisze:Bungo pisze:carmella pisze:a co to za antykwariat ? muszę tam zajść, bo ostatnio wydaję majątek na książkiChyba nadrabiam zaległości kilkuletnie
![]()
Więc spoko
Ha - to już jest w sprzedaży!!!! Więc informuję, że jako egzemplarz okazowy - przedpremierowy książka ta osiągnęła na bazarku łączną cenę 240 złPrzed przekazaniem zdążyłam ją przeczytać - fajna
serio ?ja zapłaciłam 29 zł
a to jest jakaś specjalna książka ? kogoś z forum, czy coś ?
Verdana29 pisze:czyzby Sana przyjechala po sterylce?
kolejna slicznotka![]()
mozesz ja dolozyc do paczki z szylkreciami![]()
widzicie ten rozmarzony pyszczek? pewnie sni się jej zawzieta licytacja 
carmella pisze:za to dziś już po upałach

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], koszka, Marmotka, puszatek, włóczka i 62 gości