» Czw paź 09, 2003 18:38
Hej! Ja też jestem prawie nowa, ale poszukiwania veta mam już za sobą. Wprawdzie jeszcze nie robiłyśmy sterylki, bo musimy czekać do końca listopada(kicia ma 4 mies.), ale dostałam na forum adres, który zresztą polecił mi też sąsiad z osiedla. Byłam z kicią na pierwszym szczepieniu u innego veta i jakoś mi się nie spodobał, bo coś żciemniał. Po poleceniu tego, który zaraz podam, powtórne szczepienie zrobiłam właśnie tu i odrazu mi się bardzo spodobało. Warunki do sterylki są moim zdaniem b. dobre i właśnie tam chcę iść z koteczką. Duży gabinet ze wszystkimi potrzebnymi atybutami, p. vet odkaziła wszystkie miejsca gdzie potrzebowała posadzić kota(kozetka, waga, termometr), miło i fachowo poinformowała o najważniejszych rzeczach i w ogóle wrażenie b. dobre. FDowiedziałam się, że zabiegi ster. robią zawsze przed południem(koło 9), umawiają się tel. ustalacie termin, a koteczkę odbiera się popołudniu, już przebudzoną, co jak się zdążyłam zorientować jest bardzo ważne i świadczy o odpowiedzialności veta. Jest to S.C. Gabinet Weterynaryjny
Klich J., Kułyk A. Orlich Gniazd 22 , KRAKÓW 635 16 28. Przymują od pon. do sob. od 16 do 19, ale sąsiad mi mówił, że jak było trzeba pilnie, to i niedz. bez problemów przyjęli i to w tych samych cenach co w tygodniu. Mnie się poboba i vet i warunki i finanse jak się już zdążyłam wypytać w różnych miejscach to jes niedrodo, a fachowo.

Puma

Ohana
Koty i psy

są jak powietrze: wszędzie ich pełno i nie da się bez nich żyć...