A poza tym to kaczki nie przypomina!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lucky13 pisze:Ja też jestem bogata!Wiele razy wyrałam 2 miliony. dolarów.Kiedyś gdzieś tam e-maila podałam,ale to baaardzo dawno było,może nawet z pół roku temu,i do dzisiaj mi wysyłają e-maile,że wygrałam i mam wysłać dane czy coś w tym stylu.
![]()
Niech się wypchają,tylko mi zaśmiecają skrzynkę,wariaty jedne
![]()
![]()
kalair pisze:Lucky13 pisze:Ja też jestem bogata!Wiele razy wyrałam 2 miliony. dolarów.Kiedyś gdzieś tam e-maila podałam,ale to baaardzo dawno było,może nawet z pół roku temu,i do dzisiaj mi wysyłają e-maile,że wygrałam i mam wysłać dane czy coś w tym stylu.
![]()
![]()
![]()
Tiaaa.jad ostawałam też z kilka miesięcy z Las Vegas{!} info o wygranej, listy tych ,co wygrali..W końcuza wygraną oni dali!![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:Ja też jestem bogata!Wiele razy wyrałam 2 miliony. dolarów.Kiedyś gdzieś tam e-maila podałam,ale to baaardzo dawno było,może nawet z pół roku temu,i do dzisiaj mi wysyłają e-maile,że wygrałam i mam wysłać dane czy coś w tym stylu.
![]()
![]()
![]()
Tiaaa.jad ostawałam też z kilka miesięcy z Las Vegas{!} info o wygranej, listy tych ,co wygrali..W końcuza wygraną oni dali!![]()
![]()
pomylili sie![]()
do mnie dotarły![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:Ja też jestem bogata!Wiele razy wyrałam 2 miliony. dolarów.Kiedyś gdzieś tam e-maila podałam,ale to baaardzo dawno było,może nawet z pół roku temu,i do dzisiaj mi wysyłają e-maile,że wygrałam i mam wysłać dane czy coś w tym stylu.
![]()
![]()
![]()
![]()
pomylili sie![]()
do mnie dotarły![]()
![]()
pakażi!
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:Ja też jestem bogata!Wiele razy wyrałam 2 miliony. dolarów.Kiedyś gdzieś tam e-maila podałam,ale to baaardzo dawno było,może nawet z pół roku temu,i do dzisiaj mi wysyłają e-maile,że wygrałam i mam wysłać dane czy coś w tym stylu.
![]()
![]()
![]()
![]()
pomylili sie![]()
do mnie dotarły![]()
![]()
pakażi!
juz wydalam![]()
na bazarkach![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:Ja też jestem bogata!Wiele razy wyrałam 2 miliony. dolarów.Kiedyś gdzieś tam e-maila podałam,ale to baaardzo dawno było,może nawet z pół roku temu,i do dzisiaj mi wysyłają e-maile,że wygrałam i mam wysłać dane czy coś w tym stylu.
![]()
![]()
![]()
![]()
pomylili sie![]()
do mnie dotarły![]()
![]()
pakażi!
juz wydalam![]()
na bazarkach![]()
![]()
No wiesz..rozrzutna jesteś! Uważaj!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 45 gości