Stronka bardzo fajna chociaż zdecydowanie za mało zdjęć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agacior_ek pisze:Jej, Alma ma już rok![]()
Wszystkiego najlepszego kruszynko.. Ty już chyba zawsze będziesz Dzidzią.. nawet jak wychowasz już swoje dzidzie!
Kicorek pisze:O dziwo, Cyryl chyba wiedział, że niesłusznie został odizolowany, bo miauczał za drzwiami. Jak zamykam go za dzikie nocne galopy, to nie protestuje.
Ale ja chciałam trochę pospać, rano do pracy szłamRegata pisze:Kicorek pisze:O dziwo, Cyryl chyba wiedział, że niesłusznie został odizolowany, bo miauczał za drzwiami. Jak zamykam go za dzikie nocne galopy, to nie protestuje.
pewnie, że wiedział. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie, to chłopak protestował ! A Ty byś nie protestowała, jakby Cię zamknęli za to, że Cie jakiś biały kurczak napastuje?
Kicorek pisze:skaska, dziękujemy, dobrych życzeń nigdy za wieleAle ja chciałam trochę pospać, rano do pracy szłamRegata pisze:Kicorek pisze:O dziwo, Cyryl chyba wiedział, że niesłusznie został odizolowany, bo miauczał za drzwiami. Jak zamykam go za dzikie nocne galopy, to nie protestuje.
pewnie, że wiedział. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie, to chłopak protestował ! A Ty byś nie protestowała, jakby Cię zamknęli za to, że Cie jakiś biały kurczak napastuje?
A biała w kuchni by zmarzła, bo tam okno otwarte
Kicorek pisze:skaska, dziękujemy, dobrych życzeń nigdy za wieleAle ja chciałam trochę pospać, rano do pracy szłamRegata pisze:Kicorek pisze:O dziwo, Cyryl chyba wiedział, że niesłusznie został odizolowany, bo miauczał za drzwiami. Jak zamykam go za dzikie nocne galopy, to nie protestuje.
A biała w kuchni by zmarzła, bo tam okno otwarte
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 17 gości