Niebieski Pirat z przedłużonym włosem W-wa - znalazł dom :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 29, 2008 12:49

Super, trzymam kciuki :ok: :ok:

U mnie tak jakoś dziwnie cicho się zrobiło ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie cze 29, 2008 19:48

Najnowsze wieści: Pirat już u Expi na kolanach :lol: Fotki z domku chłopaków: http://picasaweb.google.pl/gienia.gienk ... p_20080629
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon cze 30, 2008 12:07

No to po prostu cudne wieści!!

W zasadzie, to mały powienien się nazywać Pirat (albo Wandal) :wink: , a duży - Korsarz. Ale "Piracik" jest zarezerwowany i nie do zmiany :)

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon cze 30, 2008 20:28

Dzisiaj kiedy wróciłam z pracy, Panowie grzecznie spali sobie na narożniku. Chwilę z nimi posiedziałam i zapakowałam małego kiciaka do transportu, bo mus był iść do weterynarza. Kurcze on niczego się nie boi, albo tylko takie sprawia wrażenie. :wink: Nie miauknął ani razu, a u Pani weterynarz to nawet mruczał. Kiedy go kuła, rozglądał się na wszystkie możliwe strony. Jechał ze mną tramwajem, spacerkiem sobie przeszliśmy i nic, żadnego rozpaczliwego miauknięcia. Twardziel z niego.. chociaż nie do końca, bo w sumie czegoś się boi, a raczej kogoś - wujka Pirata.
Zaczepia, rozrabia z nim, normalnie jedna wielka kotłowanina się dzieje, a Pirat go szturchnie, popchnie, poliże futro, przytrzyma łapami i co? Jak tylko Cipcipowi uda się wyrwać z objęć Pirata, biegnie do mnie coby się ukryć za moimi nogami, albo na kolanach. :lol: A później wiadomo znowu chyłkiem wraca i zaczepia wujka.

Zaczynają rozrabiać, oj zaczynają. I ładnie też jedzą!
A teraz Cipcip wpakował się przede mnie i patrzy co ja piszę, a nawet łapką sprawdza czy dobrze piszę. Tak więc, muszę kończyć! 8)

Expi

Od: Nie cze 01, 2008 14:56

Post » Pon cze 30, 2008 21:47

Expi dzięki za wieści :D Dziś miałam dzień taki zakręcony (na własne życzenie zresztą :roll: ), że nie dałam rady zadzwonić.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto lip 01, 2008 17:17

Och, jakie fajne wieści! :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

[poprzednia]