http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=27018
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaska pisze:pytania zadawaj w glownym watku Pirani
zmieniasz temat
ptanie zadajesz w kolejnym poscie
no to sie doczekalesmarcinliwiusz pisze:nodobra, ale jeśli mam kilka pytań:
- pazurki
- dieta
- odkażanie kuwety
- balkon
Wtedy nie mieści się to temacie, więc system ten jest zawodny i ponadto nie sprawdza się skoro nie jest używany w żadnym innym systemie forumowym w Polsce i zagranicą.
Jak mam zadać pytania w jednym wątku o te rzeczy które wyżej napisałem? Zaproponuj mi tytuł który będzie mówił o każdej z nich i zmieści się w jednej linijce. To czekam.
A póki co piszę na zwierzaki.org i forum o kotach tam nie ma takich problemów z wątkami, każdy zakłada i dostaje konkretną odpowiedź.
marcinliwiusz pisze:1. Po co kot ma siedzieć w domu i notorycznie spać lub demolować mieszkanie, skoro codziennie ma okazje iść/jechać ze mną w fajne dla niego miejsce?
2. Nie lubie kotów tzw "poduszkowców" - czyli kicia ma leżeć, ładnie pachnieć i mruczeć. Uważam, że zwierzę jest po to aby człowiek go darzył miłością a ono i tak zdemoluje coś i przyniesie straty. A co tam, kupię nowy dywan.
3. Kot - najlepszy towarzysz człowieka! Jest okazja niech jedzie ze mną autem, rowerem, pieszo.
4. Znasz sposób na wychowanie kota wędrownika - zaproponuj coś od siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 174 gości