S.K.NIEKOCHANE VII-nowy wątek i nowy ''prowadzący'

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 28, 2008 21:29 Będzie dobrze

Jeśli się bawi to powinno być dobrze.

Pianka

Od: Pt maja 13, 2005 21:42

Post » Sob cze 28, 2008 21:37

On musi ochłonąc i zaufać , myśle że nastąpi to bardzo szybko :wink:

Pianka teraz niestey jest mase kociąt i wakacje , więc może być tak choć nie musi 8) że kicia znajdzie dom za miesiąc i za dwa niestety , ale znajdzie napewno tym sie nie martw :wink: :lol:

miło było znowu sie spotkać z wszystkimi i zajadac truskaweczki mniammmmmm :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Sob cze 28, 2008 22:25

udało mi się dwa szczeniaki wydać w czasie Dnia PSa w Silesii... tylko że i tak wróciłam do domu z łądunkiem... 2 kociaki ktoś mi wcisnął na dom tymczasowy... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob cze 28, 2008 22:42

fajnie ;) amoj maly jakby ciutke zmiekl bo raz wzielam go na kolana i przyszla panienka i nie uciekal;) a potem jak go odlozylam to za 10 minut sam przyszedl pod krzeslo i sie wdrapal na mnie ;)

tylko i tak wciaz troche jest wystraszony. zeby mu przeszlo;)

dalam mu jeszcze smecty na noc. I reszte co mi zostala wlalam mu do miski z woda i dalam tam pol scanomune. Moze pomoze.

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Sob cze 28, 2008 23:17

niestety nie dalam rady do Silesi, ale bardzo sie ciesze ze kolejne koteczki znalazly dom i trzymam kciuki za nastepne domki.

Mika, mam nadzieje, ze Twoj malutki stresiaczek sie przelamie i wyrosnie na odwaznego kocurka :)
Obrazek

pepperoni

Od: Sob gru 08, 2007 14:48

Post » Nie cze 29, 2008 8:16

Kocurek mysle ze ma sie dobrze:)
Tzn rzadka kupke wciaz ma ale chyba wczoraj byla rzadsza. I spal dzis z nami i siostrzyczka;) poczatkowo myslalam ze to dwie panienki ale potem sie okazalo ze to druga panienka spala na krzesle ;)

jednak wciaz jak chce podejsc to szykuje sie do ucieczki, ale chyba mniej niz na poczatku ;)

Dalam mu rano smecty znowu i gotowanego kurczaka. Moze sie unormuje.

mika_xx

Post » Nie cze 29, 2008 8:17

Hejo. fotorelacja dzien 1 :)
mamy piekne stoiska Malej - kotek i piesek! ulotki, plakaty i ogloszenia, slajdshow oraz klatki z kociakami. No i puszki ktore sie napelniaja!!! :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kotek podrzucony w krzaki kolo SCC, ktorego przyniosl nam jeden pan

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

dla pieskow :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Nie cze 29, 2008 9:06

Świetne zdjęcia:)

Mam kłopot z Nusią - biegunkę ma. Biega co chwilę do kuwety, zostawia kropelkę i wybiega kurcgalopkiem. Pije wodę, jeść od rana nie chce (tzn. nie pojawia się w kuchni, gdy tylko otworzę lodówkę i nie miauczy). Wieczorem dałam jej smectę, dziś rano też, ale nie zmieniło się nic.

Dziś dostanie kurczaka i znów smectę.

Pewnie je za różnorodnie i za dużo, co?

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Nie cze 29, 2008 9:10

Zdjecia Piekne:) a moj malentasek znowu zrobil bardzo rzadka kupke:( moze jednak nie powinien nic jesc?;)

mika_xx

Post » Nie cze 29, 2008 9:13

piękne stoiska, impreza sympatyczna, puszki dość pełne, tylko tak dalej.
Dziś też przybędziemy z Kubą, ale po południu.

a z innej beczki: mam 2 kołdry dla kociastych, ale do pocięcia i obszycia. Nie mam zbytnich zdolności w tym kierunku. Może jakieś spotkanko z robótkami ręcznymi w programie? jest ktoś chętny?

moony

Od: Sob mar 29, 2008 13:54

Post » Nie cze 29, 2008 14:53

moony pisze:piękne stoiska, impreza sympatyczna, puszki dość pełne, tylko tak dalej.
Dziś też przybędziemy z Kubą, ale po południu.

a z innej beczki: mam 2 kołdry dla kociastych, ale do pocięcia i obszycia. Nie mam zbytnich zdolności w tym kierunku. Może jakieś spotkanko z robótkami ręcznymi w programie? jest ktoś chętny?

Przyjedź do Wrocławia, mamy wprawę, maszynę do szycia, jedzonko i dobre towarzystwo :D

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Nie cze 29, 2008 15:42

Karee, zdjęcia śliczne! Pozwoliłam sobie przekopiować na dogomanię...
http://www.dogomania.pl/forum/showthrea ... st10399830
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie cze 29, 2008 16:49

Fotorelacja - super! :D

A teraz trochę wieści ze schronu,niestety nie najlepszych.

Na dzień dobry zobaczyłyśmy w małej klatce,w odosobnieniu burego kota.
Po oględzinach okazało się,że jest to kocur w wieku naszej Zgredzi,może ma 2 zęby,z zaawansowanym świerzbem w obu uszkach i nie wiadomo z czym jeszcze.Przywiozła Go pewna Pani,do której z pewnością przyszedł po pomoc :( Pożegnałam się z biedakiem,bo ....

Dalej w klatce mały kotek,z ropnym katarem,kredowymi dziąsłami,
apatyczny,nie jedzący :(

Dwa czarne maleństwa od Jagódki i Jeżynki miały być zabrane do Silesii,niestety pojechał tylko popielaty.Czarne mają chore oczka :(

Mała zabrała też 2 inne na akcję,oby udało się znaleźć im domy.

Koszmar z 3 kotkami po zmarłym :crying:
One nie jedzą,nie siusiają,gubią kłęby sierści,są na maxa wystraszone.
Tylko dom uratuje im życie!!!
Siedziały wszystkie na sobie w jednej budce,jedną kotkę przełożyłyśmy do osobnej klatki.

W pozostałych klatkach b/z.

Na kociarni:
-Kleszczyk, wypuszczony wczoraj,radzi sobie dość dobrze.
-Maurycego wyniosłam na zewnątrz :roll: Pobył trochę w okrąglaku,gdzie nasz bury dominant patrzył na niego jak na kosmitę.
Maurycy nie chciał siedzieć w towarzystwie i czmychnął do budki,tej drewnianej na zewnątrz.
-Nasza Kicia,ta oddana,podobna do Figaro,przesiaduje ciągle w szafce :(
Ona też potrzebuje domu na gwałt.W schronie nie może się odnaleźć.
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Nie cze 29, 2008 17:26

M_o pisze:Świetne zdjęcia:)

Mam kłopot z Nusią - biegunkę ma. Biega co chwilę do kuwety, zostawia kropelkę i wybiega kurcgalopkiem. Pije wodę, jeść od rana nie chce (tzn. nie pojawia się w kuchni, gdy tylko otworzę lodówkę i nie miauczy). Wieczorem dałam jej smectę, dziś rano też, ale nie zmieniło się nic.

Dziś dostanie kurczaka i znów smectę.

Pewnie je za różnorodnie i za dużo, co?

A może do weta i jakieś mocniejsze leczenie, ja wiem?
A ode mnie wiadomość taka, że moja mama poprosiła, żeby Malutką (tak się chyba będzie po prostu nazywać) dać tacie w prezencie, a tata prezent przyjął. Dziś rano ją nakarmił i mówi o niej ,,moja kotka''. Na razie kotka spała jednak jak zwykle mi przy głowie :roll: Słowem- jeśli nic się niespodziewanego nie wydarzy, to Malutka zostanie u moich rodziców.
Czuje się świetnie, zaczepia ciągle Piotrusia, a z brzuszkiem żadnych, odpukać, problemów.
A tu trochę obrazków
Jak tam się dostać 8)
Obrazek
Już w środku :)
Obrazek
Ulubione miejsce na kocyku :roll:
Obrazek

Pianka

Od: Pt maja 13, 2005 21:42

Post » Nie cze 29, 2008 18:41

moj maly juz dostal pol saszetki smecty, jesli nie 3/4 i dalej ma biegunke:( do tego czasem az mu kapie z pupy i nawet nie wiem czy on to zauwaza..nie wiem co robic?

mika_xx

[poprzednia][następna]