kristinbb pisze:annette88 pisze:ooo.. kto to się pojawiłdzień dobry
Dzień dobry , dzień dobry....![]()
![]()
właśnie zmierzałam w Twoim kierunku...![]()
Co słychać???
do przodu.. juz jestem na II roku, tylko jeszcze we wrześniu muszę napisać jeden oblany egzamin
Moderator: Estraven
kristinbb pisze:annette88 pisze:ooo.. kto to się pojawiłdzień dobry
![]()
Co słychać???
annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:ooo.. kto to się pojawiłdzień dobry
![]()
Co słychać???
do przodu.. juz jestem na II roku, tylko jeszcze we wrześniu muszę napisać jeden oblany egzaminszkoda.. tyle wakacji bym miała ;p a tak z przerwą w połowie sierpnia, żeby pisać 4 września suuuper ciekawe rzeczy
kristinbb pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:ooo.. kto to się pojawiłdzień dobry
![]()
Co słychać???
do przodu.. juz jestem na II roku, tylko jeszcze we wrześniu muszę napisać jeden oblany egzaminszkoda.. tyle wakacji bym miała ;p a tak z przerwą w połowie sierpnia, żeby pisać 4 września suuuper ciekawe rzeczy
Bardzo dobrze, prawie idealnie....![]()
![]()
Dasz radę i z tym ostatnim egzaminem...
annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:ooo.. kto to się pojawiłdzień dobry
![]()
Co słychać???
Bardzo dobrze, prawie idealnie....![]()
![]()
Dasz radę i z tym ostatnim egzaminem...
tylko miałam do pracy jechać :/ a tak, musze zostać bo mi sie nie opłaca od połowy lipca do wrzesnia, a jeszcze kiedys sie pouczyc trza. Najbardziej boli, ze ja sie uczyłam na ten egzamin ;] i to duzo.. Zabrakło 2pky i szczescia do pytań opisowych
kristinbb pisze:Paulaaa pisze:bry
Bry, bry...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 22 gości