Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:villemo5 pisze:Jabym chyba wolała naleśniki...
Na kolację??![]()
Zirael pisze:E, nie ma powodów do paniki.To elitarna, a nie masowa instytucja, ergo dzieciaków tylko 40, ja mam pod sobą dwie asystentki do pomocy, a sama się opowiadam przed Mistrzynią Domu
, nie śmiejcie się - to naprawdę szkoła z tradycjami.
Po drugie domy są dwa, jedne dla chłopców i jeden dla dziewcząt i obie płcie mają zakaz wchodzenia na teren domu płci przeciwnej pod karą wydalenia ze szkoły. A wierzcie mi - z takiej szkoły nikt nie chce byc wydalony.
kristinbb pisze:Zirael pisze:E, nie ma powodów do paniki.To elitarna, a nie masowa instytucja, ergo dzieciaków tylko 40, ja mam pod sobą dwie asystentki do pomocy, a sama się opowiadam przed Mistrzynią Domu
Po drugie domy są dwa, jedne dla chłopców i jeden dla dziewcząt i obie płcie mają zakaz wchodzenia na teren domu płci przeciwnej pod karą wydalenia ze szkoły. A wierzcie mi - z takiej szkoły nikt nie chce byc wydalony.
Bardzo ciekawe...
Prawie jak u Pottera???![]()
![]()
U nas takich szkół nie ma...
villemo5 pisze:Siostry moje kochane!! Jutro Sabat u Matahari w Bydgoszczy... Dlatego udaję się na spoczynek.
Dobranoc!!
Zirael pisze:kristinbb pisze:Zirael pisze:E, nie ma powodów do paniki.To elitarna, a nie masowa instytucja, ergo dzieciaków tylko 40, ja mam pod sobą dwie asystentki do pomocy, a sama się opowiadam przed Mistrzynią Domu
Bardzo ciekawe...
Prawie jak u Pottera???![]()
![]()
U nas takich szkół nie ma...
no naprawdę, przecież mówiłam, że właśnie wygląda jak Hogwart
jak chcecie, to wkleję we wrześniu fotki........
villemo5 pisze:Siostry moje kochane!! Jutro Sabat u Matahari w Bydgoszczy... Dlatego udaję się na spoczynek.
Dobranoc!!
Zirael pisze:villemo5 pisze:Siostry moje kochane!! Jutro Sabat u Matahari w Bydgoszczy... Dlatego udaję się na spoczynek.
Dobranoc!!
Siostro Droga! Bawcie się dobrze i jeszcze lepiej! A potem sprawozdanko jak najszybciej nam, spragnionym wieści!
kristinbb pisze:villemo5 pisze:Siostry moje kochane!! Jutro Sabat u Matahari w Bydgoszczy... Dlatego udaję się na spoczynek.
Dobranoc!!
Hmmm... co u tej Mataharii dają...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 71 gości