mokkunia pisze:Mnie niestety nietAle już teraz dużo gorących pozdrowionek wszystkim przesyłam i proszę - wypijcie moje zdrówko.
żałuj mokkunia... znowu Cię omija...
Moderator: Estraven
mokkunia pisze:Mnie niestety nietAle już teraz dużo gorących pozdrowionek wszystkim przesyłam i proszę - wypijcie moje zdrówko.
Aleksandra59 pisze:A ja z przygotowaniami do wyjazdu totalnie do tyłu jezdemZakupy nie zrobione, burza okropna w Warszawie była i dopiero niedawno do domu przylazłam a jeszcze muszę robotę na poniedziałek podciagnąć no i doopa totalna
A powinnam wyjechać ok 10 - a ja chcę się wyspać - taka lekka kwadatura koła
![]()
Sałatki będę robiła na miejscu, bo nijak się nie wyrobię.
Za to mam "cały" bagażnik różowego wina - kolega mi przywiózł
Tiris pisze:Aleksandra59 pisze:A ja z przygotowaniami do wyjazdu totalnie do tyłu jezdemZakupy nie zrobione, burza okropna w Warszawie była i dopiero niedawno do domu przylazłam a jeszcze muszę robotę na poniedziałek podciagnąć no i doopa totalna
![]()
różowe wino...no to ja nas nie widze w niedziele...jak to wszystko wypijemy
Matahari pisze:Tiris pisze:Aleksandra59 pisze:A ja z przygotowaniami do wyjazdu totalnie do tyłu jezdemZakupy nie zrobione, burza okropna w Warszawie była i dopiero niedawno do domu przylazłam a jeszcze muszę robotę na poniedziałek podciagnąć no i doopa totalna
![]()
różowe wino...no to ja nas nie widze w niedziele...jak to wszystko wypijemy
jak wszystko wychłepcecie, to poniedziałek będzie nie wiadomo kiedy... w niedzielę NIKT Was nie zobaczy...
TyMa pisze:Zaczynam robienie ciasta na chleb. Będą 3 i 2 kostki masła, wystarczy?
Rudzielec pisze:Zapomniałam wyjąć szynki z zamrażarki... Właśnie z TŻ robimy ambitną akcję pod tytułem "jak odmrozić zamrożoną na kość szynkę przez 3 godziny"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość