A jednocześnie mam sygnały, że ktoś nie dotrze bo...
Więc nie zastanawiać się i nie liczyć na innych tylko przynosić
A z tymi co nie dotrą to już ja się policzę
Moderator: Estraven

villemo5 pisze:Moje pasażerki z Torunia!!
Z Brodnicy nie wyrwę się pewnie szybciej niż o pierwszej...
Czyli około drugiej jestem pod carrefour i zabieram Agatę. Ruszając dajemy znak Ewie, żeby podeszła na Mickiewicza. Po drodze zgarniamy Ewę i fruuuuuuuuuuuuu...
Pasuje WAM??
Agata dam Ci znać jak będę ruszać. Będziesz mieć godzinę na dotarcie do carrefoura.
Aleksandra59 pisze:Lucyna72 pisze:Aleksandra59 pisze:Eeeeeeeeeeeeeee![]()
- adres niby mam, kontakt telefoniczny też + wsparcie Siostry Prezes, która ma mnie pilotować telefonicznie, ale ja jeszcze wizytkę przedimprezową mam i tu dopiero problem będzie
![]()
![]()
Zgubię się w tej Bydgoszczy na bank
![]()
![]()
Dobrze, że bak samochodu ma dużą pojemność to sobie Bydgoszcz pozwiedzam
![]()
![]()
włącz GPS-a i po problemie![]()
chociaż Bydgoszcz ostatnio tak rozkopana, że czasmi nawet i to nie pomoże![]()
ale na pewno zdolna z Ciebe dziewczynka i dasz radę
GPS jest fuj i go nie posiadamRozumek mój może mały, ale jakiś tam rozumek posiadam i debilny komputer nie będzie mi rozkazywał
![]()
Mam taki plan, że pozwiedzam sobie rozkopaną Bydgoszcz![]()
![]()
![]()
![]()
Lucynka - jak poznasz "dziewczynkę" to się zadziwisz jaka malutka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Matahari pisze:na jakiej podłodze Ola??? a wogóle to o jakim spaniu Wy tu teraz piszecie???![]()
![]()
![]()
Lucyna72 pisze:Matahari pisze:na jakiej podłodze Ola??? a wogóle to o jakim spaniu Wy tu teraz piszecie???![]()
![]()
![]()
o takim szybkim, regenerującym, jak ktoś ma na niedzielę zaplanowaną imprezkę rodzinną
![]()
muszę się trochę przespać żeby w niedzielę nie zasnąć za kierownicą
Lucyna72 pisze:Matahari pisze:na jakiej podłodze Ola??? a wogóle to o jakim spaniu Wy tu teraz piszecie???![]()
![]()
![]()
o takim szybkim, regenerującym, jak ktoś ma na niedzielę zaplanowaną imprezkę rodzinną
![]()
muszę się trochę przespać żeby w niedzielę nie zasnąć za kierownicą
Tiris pisze:Tiris sie NIE rozpakowała...a teraz musi iśc do pracy...i mam takie niewygodne łóżko...twarde i za krótkie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości