CoToMa pisze:Na pewno doczekasz. Podobno koty maja siedem żyć.
Myszkin pocieszający
Dzięki Myszkin

Pocieszyłeś mnie

Tak się tylko zastanawiam, czy Duzi tez mają siedem zyć, bo jak nie, to kto mi to zrobi

Romek pocieszony
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Na pewno doczekasz. Podobno koty maja siedem żyć.
Myszkin pocieszający
Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Nic się nie martw, na pewno się doczekasz drapaka, a jak już Ci Duzi go sprawią, to napewno będzie super extra i w ogóle![]()
Z & P
kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Nic się nie martw, na pewno się doczekasz drapaka, a jak już Ci Duzi go sprawią, to napewno będzie super extra i w ogóle![]()
Z & P
To się dopiero okaże![]()
Duża chce do tego celu wykorzystać taki słup, który stoi na środku przedpokoju nie wiadomo po co, a ruszyć go nie można, bo podtrzymuje dach (czy jakoś tak) i sama chce ten drapak zrobić
Nie do końća wierzę w jej możliwości
![]()
Romek powątpiewający z lekka
kothka pisze:To się dopiero okaże![]()
Duża chce do tego celu wykorzystać taki słup, który stoi na środku przedpokoju nie wiadomo po co, a ruszyć go nie można, bo podtrzymuje dach (czy jakoś tak) i sama chce ten drapak zrobić
![]()
CoToMa pisze:kothka pisze:To się dopiero okaże![]()
![]()
Hm, na Twoim miejscu bym Dużej jednak odradził. Bo przecież jak zaczniesz na tym drapaku szaleć, to jeszcze dach się zawali. A potem oczywiście będzie na Ciebie.
Myszkin studiujący mechanikę budowli
Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Z & P
To się dopiero okaże![]()
![]()
Ech i znowu koty będą musiały wziąć wszystko w swoje łapki. No nic, zbierzemy koty z Pyrlandii, przyjedziemy i pomożemy z tym drapakiem, Duzi to się nie znają na takich rzeczach![]()
Z & P
MaryLux pisze:Ceść, TorilPowiec mojej Duzej, zeby mi tupiła dlapaka
Inka
kothka pisze:CoToMa pisze:kothka pisze:To się dopiero okaże![]()
![]()
Hm, na Twoim miejscu bym Dużej jednak odradził. Bo przecież jak zaczniesz na tym drapaku szaleć, to jeszcze dach się zawali. A potem oczywiście będzie na Ciebie.
Myszkin studiujący mechanikę budowli
Hmmm, w sumie masz rację![]()
JA tam tego słupa jeszcze nie widziałem, znam go tylko z opowieści... może jednak powiem Dużej żeby mi kupiła normalny drapakDach nad głową jest przydatny
Romek
Paulaaa pisze:Doberek
kothka pisze:CoToMa pisze:Na pewno doczekasz. Podobno koty maja siedem żyć.
Myszkin pocieszający
Dzięki Myszkin
Pocieszyłeś mnie
Tak się tylko zastanawiam, czy Duzi tez mają siedem zyć, bo jak nie, to kto mi to zrobiChyba że sprawię sobie w innym zyciu innych Dużych
![]()
Romek pocieszony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 423 gości