Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meg9 pisze:wypinamy myszę i poddajemy ją wnikliwym oględzinom - koniec ogonka ewidentnie dziurawy
Monostra pisze:Meg9 pisze:wypinamy myszę i poddajemy ją wnikliwym oględzinom - koniec ogonka ewidentnie dziurawy
![]()
Gdy stracisz dźwięk - nie wymieniaj karty dźwiękowej. Sprawdź bardzo dokładnie kabelki od głosników.
Gdy nowy monitor zacznie pokazywac wszystko na żółto, nie próbuj nowej karty graficznej ani monitora - sprawdź baaaaardzo dokładnie kabelki.
Gdy stracisz połączenie ze światem, nie dzwoń do dostawcy netu z awanturą - sprawdź baaaaaaaaaaaardzo dokładnie kabelki.
Gdy nie działa ładowarka do komórki.....
Wszędzie znajdziesz drobniutkie ślady ząbków, czasem przemyślnie ukryte.
Z życia wzięte (mojego, zakoconego...)
Kicorek pisze:To się wykpiłaś małym kosztem
pisajże kobieto, jak tam jezdziszMeg9 pisze:Kicorek pisze:To się wykpiłaś małym kosztem
A owszem, małym.
Ale co się nadenerwowałam to moje...
Jak to jak. Po pirackupluszak pisze:pisajże kobieto, jak tam jezdziszMeg9 pisze:Kicorek pisze:To się wykpiłaś małym kosztem
A owszem, małym.
Ale co się nadenerwowałam to moje...
Kicorek pisze:Jak to jak. Po pirackupluszak pisze:pisajże kobieto, jak tam jezdziszMeg9 pisze:Kicorek pisze:To się wykpiłaś małym kosztem
A owszem, małym.
Ale co się nadenerwowałam to moje...![]()
sie przygotuj na dodatkoweMeg9 pisze:wiecie, że mam już 22 godziny wyjeżdżone ? jeszcze tylko 8 zostało...
zgroza
pluszak pisze:sie przygotuj na dodatkoweMeg9 pisze:wiecie, że mam już 22 godziny wyjeżdżone ? jeszcze tylko 8 zostało...
zgrozajako i ja czynię
powinna już jezdzic po trasach egzaminacyjnych a tu dupha
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 178 gości