Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tiger_ pisze:Zajrzałam na wątek , bo lubelskie ...a tu okazuje się , że mnie wywoływali .......![]()
Nic nie wiem żeby ktoś z Chełma dzwonił z interwencją, zwłaszcza "kocią" , ale jutro się dopytam .....
U nas, w SdZ niestety ogromny problem finansowy
Brak funduszy na cokolwiek ..... nie ma na paliwo żeby pojechać na interwencje .....ja jeżdzę na swoim paliwie ....
U nas - w lubelskim ....ludzie nie mają na życie .....a co mówić na wspomaganie organizacji prozwierzęcej
Te koty trzeba przede wszystkim powycinać .......
Spróbuję coś załatwić .....ale kotś z Chełma musiałby jakoś wyłapywać te koty , niestety najlepiej jak najwiecej naraz ........
Spróbowałabym kilka chociaż talonów na sterylki w Lublinie załatwić i pobyt kotów 8 dni po zabiegach
Amika6 pisze:Melduję się do pomocy.
Aga mogę pomóc finansowo ... karma, żwirek. Daj znać.
Amika6 pisze:Oczy faktycznie dużo lepsze, zobaczysz będzie z nimi dobrze
Amika6 pisze:Dziewczyno o której Ty wstajesz![]()
Amika6 pisze:Wczoraj jak wianowałam moje stadko do DT (Aga wielkie dzieki za Pana A.) znalazłam nowy, super dobrze zaopatrzony sklep (jedzenie z wyższej półki dla małych i dużych, sporo w promocji). Dostałam rabat i dodatkowo drobny upominek dla mamuśki. To koło Tesco, możemy tam się umówić po pracy i zrobić jakieś zakupy, a przy okazji poprosić o wsparcie bezdomniaczków.
Aga wolałabym umawiać się tel. a nie przez neta
Amika6 pisze:
A do kibelka nie wychodziszmożesz stamtąd
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 28 gości