Moderator: Estraven
TyMa pisze:Tylko mi kotków nie zagłaskać po drodze!

villemo5 pisze:TyMa pisze:Tylko mi kotków nie zagłaskać po drodze!
TyMa... MAluszki nieszczepione. A dziewczyny z Torunia miewają kontakt z kociętami... Dlatego zamierzam je poprosić o niedotykanie maluszków. A opiekę w trakcie drogi sprawować będzie LuchaOna akurat się z maluszkami nie styka. Tak więc spoko! Nie martw się.
BAJKA-BB pisze:Ja tylko uprzejmie zamelduję, że przybędę lekko spóźniona. Ale będę na pewno :D
Matahari pisze:czy aby na pewno wszyscy wiedzą gdzie trafić... i numer fona mają... proszę o pw w innym wypadku...
Aleksandra59 pisze:Eeeeeeeeeeeeeee![]()
- adres niby mam, kontakt telefoniczny też + wsparcie Siostry Prezes, która ma mnie pilotować telefonicznie, ale ja jeszcze wizytkę przedimprezową mam i tu dopiero problem będzie
![]()
![]()
Zgubię się w tej Bydgoszczy na bank
![]()
![]()
Dobrze, że bak samochodu ma dużą pojemność to sobie Bydgoszcz pozwiedzam
![]()
![]()
Aleksandra59 pisze:I jeszcze jedno - ja śpiwora nie mamKordłę i podusię wraz z prześcieradełkiem zabieram, tylko coś pod doopkę poproszę
![]()
Aleksandra59 pisze:I jeszcze jedno - ja śpiwora nie mamKordłę i podusię wraz z prześcieradełkiem zabieram, tylko coś pod doopkę poproszę
![]()
Lucyna72 pisze:Aleksandra59 pisze:Eeeeeeeeeeeeeee![]()
- adres niby mam, kontakt telefoniczny też + wsparcie Siostry Prezes, która ma mnie pilotować telefonicznie, ale ja jeszcze wizytkę przedimprezową mam i tu dopiero problem będzie
![]()
![]()
Zgubię się w tej Bydgoszczy na bank
![]()
![]()
Dobrze, że bak samochodu ma dużą pojemność to sobie Bydgoszcz pozwiedzam
![]()
![]()
włącz GPS-a i po problemie![]()
chociaż Bydgoszcz ostatnio tak rozkopana, że czasmi nawet i to nie pomoże![]()
ale na pewno zdolna z Ciebe dziewczynka i dasz radę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość