bubor pisze:Dziś widziałem przepiękną szylkretkę
A gdzie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:bubor pisze:Dziś widziałem przepiękną szylkretkę
A gdzie?Zdjątka nie ma?
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Dziś widziałem przepiękną szylkretkę
A gdzie?Zdjątka nie ma?
Jest , w wątku Joli.goc .
Pannica jest cudownie umaszczona![]()
![]()
kalair pisze:U nas przeszła przeokropna burza z piorunami.Trzeba było wszystko powyłączać.Teraz leje,ale światła za oknem niet. Rąbnęło.
bubor pisze:kalair pisze:U nas przeszła przeokropna burza z piorunami.Trzeba było wszystko powyłączać.Teraz leje,ale światła za oknem niet. Rąbnęło.
A u nas nic nie pada
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Dziś widziałem przepiękną szylkretkę
A gdzie?Zdjątka nie ma?
![]()
Jak każda Kretka!![]()
Do wzięcia?
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Dziś widziałem przepiękną szylkretkę
A gdzie?Zdjątka nie ma?
![]()
Jak każda Kretka!![]()
Do wzięcia?
Ta jest wyjątkowo śliczna , od spodu łapek , pod pyszczkiem i na brzuszku ma takie fantastyczne prawie pomarańczowe linie jakby ktoś jej to pisakiem namalował![]()
![]()
.
Tak , jest do wzięcia
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Dziś widziałem przepiękną szylkretkę
A gdzie?Zdjątka nie ma?
![]()
Jak każda Kretka!![]()
Do wzięcia?
Ta jest wyjątkowo śliczna , od spodu łapek , pod pyszczkiem i na brzuszku ma takie fantastyczne prawie pomarańczowe linie jakby ktoś jej to pisakiem namalował![]()
![]()
.
Tak , jest do wzięcia
Ehh..czemu nie można mieć każdej?
kalair pisze:U nas przeszła przeokropna burza z piorunami.Trzeba było wszystko powyłączać.Teraz leje,ale światła za oknem niet. Rąbnęło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości