Bardzo cieszę sie, że maluchy w nowych domkach.

Za Pufcia mocno zaciskam kciuki.

A co słychać u Cheri? Nadal u Ciebie?
Moderator: Estraven
Wawe pisze:Kotika, witaj.![]()
Bardzo cieszę sie, że maluchy w nowych domkach.I to parami.
Na marginesie i ze zwykłej ciekawości - czy znalazły domki parami mieszanymi tj. biało-czarnymi czy oddzielnie białaski, oddzielne czarnulki?
![]()
Za Pufcia mocno zaciskam kciuki.![]()
![]()
![]()
A co słychać u Cheri? Nadal u Ciebie?
mirka_t pisze:Kotika bardzo się cieszę, że kociaki mają domy.
Anka pisze:kotiko, bardzo dawno nie byłam w Twoim wątku, bo wogóle na forum mało bywałam. Teraz przeczytałam ostatnich kilka stron jak zwykle z ogromnym zaciekawieniem. Najbardziej cieszę się, że maluchy w dobrych domach
mariusz_s pisze:Śliczne maluchy fajnie, że czarnuszki znalazły dom razem i nie będą rodzielane. Niezłe rozrabiaki z nich. A jak u Cheri, jako jedyna nie chiała mi się dać pogłaskać.
mariusz_s pisze:A od kiedy boi się kontenerka. Moja Psotka nie bała się weterynarza i kontenerka do czasu sterylizacji. Od tamtego wydarzenia panicznie reaguje na kontenerek i weta. Z biegiem lat powoli przestała panikować w kontenerku i u weta. Ale po ostatnim zabiegu pod narkozą usuwania kamienia nazębnego fobia związana z kontenerkiem i wetem wróciła. Pół biedy jak to pojedyncza wizyta. Ale jeśli wizyt jest kilka pod rząd, to już problem robi się poważny.
tosiula pisze:u mnie transporterek stoi cały czas w pokoju. koty w nim spią i nie ma specjalnie kłopotu, by je zapakować do wyjazdu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 143 gości