Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vitez pisze:Tu kolejny minus dla asystentow (stewardow? tak to sie nazywa). To ich pytalem przy robieniu zdjec przy ocenie jaka to rasa.
M. pisze:Kasia D. pisze:Na fotce maine_coon5 figurują Nuno (rudo-biały,Best in Show w sobotę) i Rwena (biało-czarna). Oba norweskie leśne.
To w takim razie wszystkie zdjecia opisane jako maine_coon1 do 6 to norweskie lesneA czy w katalogu sa jeszcze jakies inne NFO oprocz tych dwoch ? Bo kicius ze zdjec podpisanych norweski_lesny_1 i 2 chyba nie jest NFO
tak mi sie wydaje
Erwi pisze: Ja brałam udział w tej wystawie. Moje koty to dwa norwegi widoczne na na zdjęciach 3,4,5 oraz kot dalej podpisany jako maine coon 1,2,3, rudy. To ja jestem na zdjęciu przy tej ocenie. Widocznie ktoś błędnie poinformował robiącego zdjęcia. Norweski leśny 1,2 to kot syberyjski.
Candy pisze:Myślę,że najlepiej pytać o kota jego właściciela.I tak przecież jak robisz zdjęcie,pytasz się o pozwolenie?
sal pisze:sal i magia - posiadacze dwóch 'nieuznawanych', ale przecudownych foldów o wyglądzie sówek
Tonka pisze:rzeczywiscie, kot ruski 1 i 2 to moj Pompon, kot tonkijski ! tzn. CH Baton TIN-TON *PL i zdobyl nie drugie miejsce w BiS, lecz w BoB...czyli best of best...w best in show zdobyl pierwsze...kociaki byly najlepszym miotem na wystawie pierwszego dnia i kosztowaly przez caly czas tyle samo (dwie dziewczynki , jedna platynowa pregowana, druga szampanska pregowana) 1300 zl...kotka solid szampanski wogole byla nie do sprzedania a cena zaporowa wynosila 2000zl zarowno rano jak i wieczorem....i owszem aktualnie na swiecie sa tylko dwie tak umaszczone kotki : jedna w anglii, druga w australii.... i obie nie do wyjecia...tak samo jak moja...kotka obok Pompona to Cezanne, szampanska pregowana z rpa...
Vitez, dzieki za zdjecia moich tonek...
Kasia D pisze:Aaaa.. witam! Juz wiem, kto zacz.![]()
Kociczki macie naprawde cudne!
vitez pisze:Zaszla jeszcze jedna watpliwosc (do mnie na maila zaszla... ): czy syberyjski_neva od 1 do 4 to BALIJSKI???
Pytam was (glownie hodowcow) ... bo wg mnie nie. Nie oceniam wg wygladu (choc sam mam balijke ale sib nev ludzaco podobny, podobnie birma choc uszy inne)
vitez pisze:Zaszla jeszcze jedna watpliwosc (do mnie na maila zaszla... ): czy syberyjski_neva od 1 do 4 to BALIJSKI???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 24 gości