villemo5 pisze:mirka_t pisze:Villemo5 w jak dużym transporterze przywieziesz maluchy?
Rozmiar 2
A czemu pytasz?
W domu masz czarnego i białego kota. Podobno 3 koty to nie co 2 a do kompletu brakuje Ci krówki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:mirka_t pisze:Villemo5 w jak dużym transporterze przywieziesz maluchy?
Rozmiar 2
A czemu pytasz?
villemo5 pisze:Tylko, że mnie nie chodziło o odcień... Mnie chodziło o urodę
villemo5 pisze:Tylko, że mnie nie chodziło o odcień... Mnie chodziło o urodę
mirka_t pisze:
W domu masz czarnego i białego kota. Podobno 3 koty to nie co 2 a do kompletu brakuje Ci krówki.
Dorota pisze:villemo5 pisze:Tylko, że mnie nie chodziło o odcień... Mnie chodziło o urodę
Masz takie piekne wąsy?
Zirael pisze:Dorota pisze:villemo5 pisze:Dorota pisze:Przepiekne!!!
Nie od dziś wiadomo, że wszystkie moje koty idą we mnie...![]()
Dorotko, czy Twoje koty, też w Ciebie poszły?
Nie...
Musialabym byc tricolorka
Siostro Prezes, jak to miło, że się Siostra mnie o takie rzeczy nie pyta, miałabym problemy z wytłumaczeniem pięknego niebiesiego odcieniachociaż to prawda, że miewam czasem taki rano, z niewyspania :twisted:
Dorota pisze:villemo5 pisze:Tylko, że mnie nie chodziło o odcień... Mnie chodziło o urodę
Masz takie piekne wąsy?
villemo5 pisze:mirka_t pisze:
Marzę o burasku...
mirka_t pisze:Myślę, że to nie problem, choć według mnie krówka lepiej się komponuje a wracać z pustym transporterem nie przystoi.
villemo5 pisze:mirka_t pisze:Myślę, że to nie problem, choć według mnie krówka lepiej się komponuje a wracać z pustym transporterem nie przystoi.
![]()
Powiedz to mojemu ojcu
villemo5 pisze:Nawet doskonale... Bo one tylko na tydzień
Zirael pisze:villemo5 pisze:Nawet doskonale... Bo one tylko na tydzień
myślę, droga Siostro Prezes, że nasi Tatusiowie doskonale by się dogadali
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 59 gości