Czako nie ma swoich Dużych, którzy oddadzą wszystko, żeby ratować ukochanego koteczka. Czako jest w schronisku, gdzie znalazł się po długiej tułaczce.
Ale Czako ma nas!!!
Dlatego na bazarku melduje się zestaw śniadaniowy niezbędny dla każdego kociarza. Praktyczny i w dodatku chętny do pomocy kolejnej kociej biedzie
Oto on:
I po kolei:
1. TALERZYK na porannego tosta
Aktualnie najwyższa oferta: talerzyk 1a: 26 zł Aniada, talerzyk 1b: 25 zł pisiokot, talerzyk 1c: 25 zł pisiokot
Cena wywoławcza: 5 zł
2.MISECZKA na płatki śniadaniowe
Aktualnie najwyższa oferta: miseczka 2a: 30 zł Pessa, miseczka 2b: 26 zł Aniada
3. KUBEK na poranną kawkę Są dwa dodatkowe kubeczki!! Aktualnie najwyższa oferta: kubek pierwszy- 30 zł yammayca, kubek drugi- 30 zł yammayca
Aktualnie najwyższa oferta: 30 zł pisiokot
4.PODSTAWKA na JAJKO na miękko
Aktualnie najwyższa oferta: podstawka 4a: 16 zł Aniada, podstwka 4b: 15 zł pisiokot, podstawka 4c: 15 zł pisiokot
Cena wywoławcza: 3 zł
Do ceny każdego przedmiotu należy doliczyć koszty wysyłki. Licytować można cały komplet albo pojedyncze elementy zestawu (w razie czego każdego elementu jest po 3 sztuki, tylko chwilowo kubek jest jeden). Przepraszam, ale miseczki są tylko dwie. Wczoraj późno robiłam bazarek i zapomniałam, że jedną miseczkę zwróciłam do sklepu, bo miała skazę. Tak więc jest: 3 talerzyki, 3 podstawki na jajko, 2 miseczki, 1 kubek.
Uwaga: Są 2 dodatkowe kubeczki, udało mi się zdobyć...dla Czako
Licytacja trwa tydzień od pierwszej oferty
Pomóżmy uratować tego cudownego kocurka!!!

Piękny zestawik 

a to ze wzruszenia.....DZIĘKUJĘ.....
a wczwartek to już chyba forum się zagotuje od tych kciuków