Nelly pisze:Witam kochane plaskate mordeczki![]()
Znowu tyle do doczytania![]()
![]()
Proszę ode mnie ucałować Mosia, czarnego
Witaj Nelly, etam do czytania od razu- wiecej do ogladania

Mosia ucaluje ajk zejdzie z szafy- na razie drzemkuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:Witam kochane plaskate mordeczki![]()
Znowu tyle do doczytania![]()
![]()
Proszę ode mnie ucałować Mosia, czarnego
moś pisze:[Mosia ucaluje ajk zejdzie z szafy- na razie drzemkuje![]()
]
moś pisze:kalair pisze:![]()
Witaj koffana kalair, Mos sie dzis usadowil na szafie i śpi![]()
A Jj pojechal szukac kuchenki do kuchni, tylko o gore chodzi bez piekarnika, zastanawiamy sie czy nie zakupic na allegro, sa tansze, no i nie wszystkie wymiarowo pasuja do blatu gdzie ja zainstalujemy...trzeba tez bedzie zrobic remament szafek i powyrzucac to czego nie uzywamy bo nam troche miejsca ubedzie po przestawieniu blatu.Zaczyna sie.
No to mos na wysokosciach![]()
Nelly pisze:moś pisze:[Mosia ucaluje ajk zejdzie z szafy- na razie drzemkuje![]()
]
A nie możesz do niego wejść![]()
Ja Maurycego straszę, że do niego wejdęBo jak nam mówi wyraźnie
kot) teraz kota nie ma, dla nikogo ani dla niczego więc proszę o święty spokój" - to idzie na szafę. TZ go dosięgnie, żeby głasknąć, a ja nie
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:![]()
A Jj pojechal szukac kuchenki do kuchni, tylko o gore chodzi bez piekarnika, zastanawiamy sie czy nie zakupic na allegro, sa tansze, no i nie wszystkie wymiarowo pasuja do blatu gdzie ja zainstalujemy...trzeba tez bedzie zrobic remament szafek i powyrzucac to czego nie uzywamy bo nam troche miejsca ubedzie po przestawieniu blatu.Zaczyna sie.
Piękny Moś! Na allegro taniej,ale przesyłka dodatkowo..Trzeba przeliczyć..
czarna.wdowa pisze:Simbo też ma taką szafe na którą Sarabka nie daje rady wejsć
i każde zakłócenie mu tam spokoju wypoczynku kończy sie łapoczynami
moś pisze:czarna.wdowa pisze:Simbo też ma taką szafe na którą Sarabka nie daje rady wejsć
u nas na szafe nie moze tylko wejśc Ptys i ..Budyń![]()
A Jj zrobil wlasnorecznie do niej schodki- uczyl Mosia wchodzic przez trzy dni..a Arni nauczyl sie w jeden dzień od ..Mosia
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:![]()
Piękny Moś! Na allegro taniej,ale przesyłka dodatkowo..Trzeba przeliczyć..
Własnie Jj przyszedl z zakupiona kuchenka ze sklepu- przeliczyl i z przesylka wyszlo tak samo-Candy o ile sie nie myle, ladna
moś pisze:[Ale numer, wiesz ze mos to ksywa wlasciwie od imienia Maurycy![]()
:
czarna.wdowa pisze:[ Arcyksiąże nie będzie w plebsem obcował więc wskakuje na szafę na której nie ma żadnych ułatwień
i zeby wskoczyć trzeba wejść na stolik a nastepnie wykonać 1,6m skok w górę
z dziwnym miedzyodbiciem na pionowej powierzchni mniej wiecej w połowie wysokosci
czarna.wdowa pisze:moś pisze:czarna.wdowa pisze:Simbo też ma taką szafe na którą Sarabka nie daje rady wejsć
u nas na szafe nie moze tylko wejśc Ptys i ..Budyń![]()
A Jj zrobil wlasnorecznie do niej schodki- uczyl Mosia wchodzic przez trzy dni..a Arni nauczyl sie w jeden dzień od ..Mosia
U nas na szafie przy biurku przyczepiony jest kawałek wykładziny i tam wspinają się oba koty
ale Arcyksiąże nie będzie w plebsem obcował więc wskakuje na szafę na której nie ma żadnych ułatwień
i zeby wskoczyć trzeba wejść na stolik a nastepnie wykonać 1,6m skok w górę
z dziwnym miedzyodbiciem na pionowej powierzchni mniej wiecej w połowie wysokosci
kalair pisze:A ja mam pralkę Candy!Fajnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jrrMarko i 55 gości