Kciuki Za Tadzika.
Moje maluchy rozbrabiaja caly czas, jedza kurczaka i pokarm suchy dla maluchow. Generalnie bardzo symaptycznie. Kuwetkuja ladnie:)
U mnei z bazarkow sie sprzedaly 4 rzeczy. Powinny zaniedlugo wplynac jakies pieniazki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze:Tadzio słabnie , w tej chwili jest w namiocie tlenowym drugi raz dziś , mam Go odberac o 17,30 ..........zaczynam sie bardzo baćdostał lek rozszerzający i ułatwiający oddychanie , teraz już wszystko zależy od niego a on taki malusi
wszystko sie toczy w takim tępie że ciężko to opanować , kciuki potrzebujemy dla Tadzia
Mała1 pisze:cytuje ko_de -bo nie ma czasu.
cyt...
teraz go odebrałam , dostał tyle leków , ze szok, nawet atropine , ma duze zrenice i niskie cisienie , ale wciąż cieżko oddychał.
....
jak przyszłam to wet popatrzył i mowi wszystko co miał ,mu dał .
Teraz zalezy od niego , temperatury nie traci to jakiś znak , oskrzela ma zawalone bardzo , ale po lekach jak przyszłam to dalismy mu jeszcze kroplowe.
....
nadzieja jest .ale trzeba sie przygotowac na wszystko- jest ciężko
.....
teraz poszedł zjeść
.....
jak przezyje noc mysle ,ze wyjdzie z tego . Najwazniejsze najblirsze godziny
mika_xx pisze:Pani od Czekoladki chcialaby sie dokocic. Bo Czekoladce brakuej troche kociego towarzystwa i mysli nad jakims drugim kotkiem. Sadze ze chodzi jej o kotke.
Pytala czy kotke w wieku czekoladki czy starsza. Ja nie wiem ale chyb alepiej w wieku Czekoladki?
Macie taka kotke ?
Czekoladka miala 6-7 miesiecy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Blue i 113 gości