Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:#klara, po prostu ciężko o niezakocony domek a chyba większość osób, które mają koty, jednak nie szczepią ich przeciwko białaczce, dlatego też namawiam Cię na ten test na białaczkę.
#klara pisze:ech.... 4 lipca wyjezdżam na tydzień , po 20 na dwa, w sierpniu na tydzień, na przełomie września i pażdziernika na trzy...
prowadzę taki tryb życia że już nie mogę mieć w domu zwierzaczka , nie mogłabym zajmować się n im tak jak należy i unieszczęśliwiłabym go skazujac na ciągłe przebywanie w samotności w małym pomieszczeniu (gdy wychodzę z domu zamykam mój jedyny pokój i Boluś ma do dyspozycji tylko kuchnię przedpokój i łazienkę a jakie rozmiary mają te pomieszczenia w kawalerce możecie sobie wyobrazić ) ...
biorac go do domu byłam przekonana że po wyleczeniu będzie mógł wrócić do swoich znajomych kotów , białaczka sprawę mocno skomplikowała....
odczytuję to co piszecie jako wyraz obawy że jednak nie uda się go uratować , sama mam niestety podobne obawy....
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, januszek, MB&Ofelia, Wojtek i 1065 gości