Czy ktoś ma namiary na w miarę tani, i przede wszystkim wolny pokój? W sumie nie musi być nawet z piątku na sobotę, przede wszystkim zależy nam z soboty na niedzielę.
http://ogrody.spanie.pl/kontakt_do_obie ... GRODY.html powinny jeszcze być wolne miejsca można z kotami budynek nie ciekawy ale w środku czysto i tanio. Powodzenia. Wiem że moja znajoma zrezygnowała z wystawy miała 2 bez łazienki.
O zebraniu stewardów wszyscy przyjęci zostaną poinformowani e-mailem. Zapewniamy dietę i wyżywienie lub zniżke na wystawianego kota. Bardzo nam zależy by obsługa w ringu była profesjonalna. Oczywiscie wszyscy stewardzi otrzymają też certyfikaty z oceną sędziowską. Wciąż zapraszamy, zwlaszcza osoby mówiące po angielsku i niemiecku bo już mamy brdzo dużo kotów z zagranicy (m.in. Litwa, cała Skandynawia: Finladia, Szwecja, Norwegia, Dania, Rosja i Białoruś) i pracy będzie sporo.
Ostatnio edytowano Czw lip 03, 2008 17:02 przez Furby, łącznie edytowano 1 raz
w temacie wystawy:
nasz Epic - Pepik aktywnie, na wlasna lape, poszukiwal noclegu
hm, ta kwatera ciekawie sie prezentuje...
jak to prosze pani?!?!? nie ma wolnych miejsc?!?!?! dla mnie?!?!?
mowi pani, ze niedaleko hali.. no, ewentualnie moze byc.. miau!
i tak to wlasnie Pan Kotek Pepik zalatwil swoim czlowiekom kat do spania w Sopocie, a w ramach wdziecznosci pojechal na zielona trawke podlapac troche czerwcowego sloneczka
KOCHANI BARDZO DZIĘKUJEMY za to że chcecie do nas przyjeżdżać !
Dziś 26.07. definitywnie zamykamy przyjmowanie zgłoszeń.
Na prośbę kilku spóźnialskich i w związku z tym że udało nam się o 1 dzień opóźnić termin oddania do druku katalogu zgłoszenie on-line będzie aktywne jeszcze do godz. 12.00.
PLAŻA JUŻ CZEKA, A SŁONECZKO WODĘ W BAŁTYKU PODGRZEWA
Ostatnio edytowano Czw cze 26, 2008 10:26 przez Furby, łącznie edytowano 1 raz