Radości i rozterki. GINGERS OD STR 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 20, 2008 22:11

No własnie o to chodzi, ze wiem że to ma byc wpisane na świadectwo, bo w trzeciej klasie miał, a Kangur jest takim specyficznym konkursem, że nie ma pierwszego miejsca, drugiego itd. tam są tylko wyróznienia tzn. nagroda główna wyróżnienia typu pierwszego i drugiego stopnia to wszystko. Czytalam na stronie Kangura, ze specjalnie tak zrobili aby nie zrobił się z tego wyścik szczurów. Także Iza gratulacje dla coreczki bo to jest super wynik i liczy się do punktacji do gimnazjum. Dlatego poszlam interweniować i będzie mial Miki zmienione świadectwo :twisted: Trudno popełnili błąd, nie dam za wygraną. Ja wiem, że pani wychowawczyni jest polonistką i nie za barzdzo interesuje się osiągnięciami uczniow z przedmiotow ścislych ale kurcze oprocz tego, że jest polonistka jest wychowawcą, więc teraz się trochę napracuje bo po tym jak zbyla moje dziecko, ktore zwrocilo jej uwagę, ze nie ma tego na świadectwie.
Ostatnio edytowano Pt cze 20, 2008 22:22 przez zunia, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt cze 20, 2008 22:14

I słusznie...trzeba walczyć o swoje...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt cze 20, 2008 23:25

Gratuluje zdolnych pociech, jest się czym cieszyć i chwalić. :D

Bardzo odważnego masz kota, a może chciał zrobić akupunkturę na Twoich plecach.

U mnie ostatnio Matylda uciekając przed Cyrylem potraktowała mojego TZ-ta jak drzewo do wspinania, wspinając się po nim na meblościankę.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Sob cze 21, 2008 7:03

zuniaczku wielkie gratulacje ,syn zdolniacha :D

Bartek wracał przez 3 lata z czerwonym paskiem ,jako jeden chłopiec z klasy skonczył z paskiem podstawówke :wink:
w gimnazjum w I było niezle ,w drugiej tak sobie....a I licealną skończył bo tak wypadało :lol: zdolny jest..ale miłość u niego nie idzie w parze z nauką.. :roll:

a dla Gina medal za odwage :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob cze 21, 2008 21:10

Kochane jesteście :D Ja pamiętam siebie, najgorsza była trzecia klasa szkoły średniej, bylam wtedy zagrozona ze wszystkich prawie przedmiotow :oops: ale to chyba taki wiek, bo na studiach bylam jedna z pierwszych :lol: zresztą moge powiedzieć, ze matura byla dla mnie najtrudniejszym egzaminem. Potem juz wszystko bylo łatwe, oprocz życia :roll:

Tak Ginuś jest bardzo odwaznym kotem :wink: wszystkich jego fobi nie wypisuje ale szkoda, ze go osobiście nie możecie poznać, poprostu aparat jakich mało i nadal mimo straty jajek fizycznie pożąda Punie :roll: ona nie jest tym zachwycona.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Sob cze 21, 2008 21:16

Nie on jeden...niektóre pożadają swoje Pańcie... :lol:

izaA

Post » Sob cze 21, 2008 21:17

zunia pisze:nadal mimo straty jajek fizycznie pożąda Punie :roll: ona nie jest tym zachwycona.

Wcale mu się nie dziwię... 8) :wink: :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob cze 21, 2008 21:34

Pixie, ale między nimi jest przeszło 13 lat różnicy, ma mlodszą w domu i do niej to nic, z Tosią się piorą. Ale też mu się nie dziwie :wink: Punia jest śliczna i kochana.
Obrazek

zunia

Post » Sob cze 21, 2008 21:40

A widzisz....bo Gin to mądry facet jest :D
On docenia Dojrzałość, Mądrość i Pełnię Urody Puni :1luvu:
A nie będzie latał za jakimiś małolatami... 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Sob cze 21, 2008 21:44

No tak, zwłaszcza, ze te malolaty maja straszną nadwagę :twisted:

A tak poważnie to Ginuś kochany chlopak jest, niby rozbojnik ale kochany mimo, ze z papierami.
Obrazek

zunia

Post » Nie cze 22, 2008 12:46

zunia pisze:No tak, zwłaszcza, ze te malolaty maja straszną nadwagę :twisted:

To może....:
http://www.kulturystyka.sklep.pl/produc ... orcji.html

zunia pisze:A tak poważnie to Ginuś kochany chlopak jest, niby rozbojnik ale kochany mimo, ze z papierami.

No wiesz....a niby czemu papiery miałby przeszkadzać w kochaniu...?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie cze 22, 2008 13:47

Żartuje :wink: zresztą nie przeszkadzaja w kochaniu raczej myslalam, o jego zachowaniu, wiesz wśród ludzi tez czasami tak jest, ze im wyższe wykształcenie tym dziwniejszy człowiek :wink:

Pisząc o małolacie miałam Tosie na myśli,wątpie aby wcinala produkty z Olimpu :lol: a ja i owszem probowałam i wszystko to były wywalone pieniądze, wkoncu przeszłam na dożywotnią diete plus mały wysiłek fizyczny i jeszcze tylko trochę a będe mogla opalać się w stroju dwuczęściowym :D
Obrazek

zunia

Post » Nie cze 22, 2008 18:28

Zuzniu, którą dietę wybrałaś na dożywotnią?

izaA

Post » Nie cze 22, 2008 22:02

Diete nie łaczenia weglowodanów z białkami, po porodzie bardzo mi sie sprawdziła ale potem był remont, obiady u rodziców i zaprzestałam. teraz od grudnia znowu jem rozdzielnie i mam super efekty, ale nie wszyscy są zadowoleni z takiej diety gdzie chudnie sie tylko dwa kilo na miesiąc ale ja wiem, że jest to bardzo bezpieczne chudnięcie i w sumie dieta do ktorej idzie przywyknąć, poprostu jem w ciągu dnia wszystko co organizm potrzebuje tyle, ze nie mam tej przyjemności zjedzenia ziemniaków z mięsem, ale wwszystko jest kwestią przyzwyczajenia, od grudnia schudłam 7 kg bez głodzenia się.
Obrazek

zunia

Post » Śro cze 25, 2008 15:13

Kurczę, ja mam problem tym pilnowaniem się w jedzeniu. Na szczęście przez zimę nie przytyłam, a teraz zaczęły się warzywka, rower, więcej chodzenia... może schudnę :roll:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]