Moderator: Estraven
BAJKA-BB pisze:W kwestii noclegów - słyszałam, że impreza ma być całonocnaKtoś chce imprezować w łóżku ?
agatka84 pisze:Lista kulinarna.
Jeżeli kogoś lub coś pominęłam, pomyliłam proszę o info. I proszę o więcej deklaracji, bo tak jakoś mało mi się wydaje.
Matahari: chłodnik, bigos z młodej kapustki, metrowiec, faworki dla reddie![]()
kicikoci: sałatka owocowa
Tiris: sos czosnkowy+marchewka
TyMa: chlebek+masełko czosnkowe
Aleksandra59: mozzarella z pomidorami, chłodnik lub coś na ciepło, sałatka makaronowa, ałatka z sosem vinegret
villemo5: pomidorki, ogórki, koperek, ogórki małosolne ( być może )
Bajka-BB: sałatka jajeczna, szarlotka
Lucyna72: biszkopt z truskawkami i galaretką, sałatka z ryżem i kurczakiem
kotek72: lody
reddie: truskawki, kopiec kreta, deser serowo-truskawkowy, marynowane bakłażany
![]()
agatka84: sałatka z ryżem i tuńczykiem
Co do napojów to na pewno będzie malibu, padła też propozycja żubrówki.
madziabrau pisze:Proszę o łagodny wymiar kary i zlecenie dostarczenia czegoś czego nie muszę przygotowywać (niedawno nabyłam umiejętność gotowania wody bez przypalania) ) na usprawiedliwienie dodaję , ze ja techniczna jestem,
dysponuję środkiem transportu mogę dowieźć/odwieźć i zapewnić nocleg dla :
w przypadku obecności TŻ-ta jednej osoby, w przypadku braku TŻ-ta dla dwóch osób
EDIT: literówka
Tiris pisze:madziabrau pisze:Proszę o łagodny wymiar kary i zlecenie dostarczenia czegoś czego nie muszę przygotowywać (niedawno nabyłam umiejętność gotowania wody bez przypalania) ) na usprawiedliwienie dodaję , ze ja techniczna jestem,
dysponuję środkiem transportu mogę dowieźć/odwieźć i zapewnić nocleg dla :
w przypadku obecności TŻ-ta jednej osoby, w przypadku braku TŻ-ta dla dwóch osób
EDIT: literówka
to może jakiś napojki?? wody mineralne??soczki?? można kupi skleie i nie gotowac
byle niegazowane
madziabrau pisze:napoje będą mogę i takie i takie w/g życzenia
madziabrau pisze:Dam radę ostatnio pomagałam rozładować 2 palety wody mineralnej dla budowlańców w firmie w której pracuję zal mi się zrobiło kierowcy który ja dostarczał

agatka84 pisze:reddie: truskawki, kopiec kreta, deser serowo-truskawkowy, marynowane bakłażany
![]()
reddie pisze:agatka84 pisze:reddie: truskawki, kopiec kreta, deser serowo-truskawkowy, marynowane bakłażany
![]()
Agatka, ty chcesz mojej kompromitacji, ja to czuję![]()
madziabrau pisze:napoje będą mogę i takie i takie w/g życzenia
Lucyna72 pisze:madziabrau pisze:napoje będą mogę i takie i takie w/g życzenia
ja piszę się na niegazowane![]()
a co myślicie o camparilubi ktoś z lodem i soczkiem pomarańczowym
(to propozycja dla tych mniej uzdolnionych kulinarnie
), bo jak na razie odnośnie napojów alkoholowych to padła tylko propozycja malibu i żóbrówki
Matahari zrób dużą ilość lodu, bo tego nie da się dostarczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości