Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Będzie miała troche pracy, bo jeszcze trzeba będzie uszy wystrzępić
galla pisze:skaskaNH pisze:Będzie miała troche pracy, bo jeszcze trzeba będzie uszy wystrzępić
Wpuści Plusza i po kłopocie
redaf pisze:galla pisze:skaskaNH pisze:Będzie miała troche pracy, bo jeszcze trzeba będzie uszy wystrzępić
Prorok jaki, czy co?![]()
Wczoraj ledwo wuja w ostatniej chwili za rudy ogon złapałam, kiedy już trzy czwarte Plusza były na tarasie.
Na szczęście osłabły Vkotek właśnie leżakował drzemiąc na otomanie i nie skumał co się święci.
Dzis nie ma fotów i relacjów bo od rana jestem w pracy
Meg9 pisze:redaf pisze:galla pisze:skaskaNH pisze:Będzie miała troche pracy, bo jeszcze trzeba będzie uszy wystrzępić
Wczoraj ledwo wuja w ostatniej chwili za rudy ogon złapałam, kiedy już trzy czwarte Plusza były na tarasie.
Na szczęście osłabły Vkotek właśnie leżakował drzemiąc na otomanie i nie skumał co się święci.
Znowu sobie sam drzwi przesunął ?
Silny kotek jest, odkarmiony.
Fri pisze:Meg9 pisze:redaf pisze:galla pisze:skaskaNH pisze:Będzie miała troche pracy, bo jeszcze trzeba będzie uszy wystrzępić
Znowu sobie sam drzwi przesunął ?
Silny kotek jest, odkarmiony.
dlatego Ty lepiej wracaj do kuchni chrupki liczyć...
bo jak nie doliczysz, to Ci Mrożony zafundują redekorację salonu i kuchni z przesuwaniem ścianek działowych włącznie...
redaf pisze:galla pisze:skaskaNH pisze:Będzie miała troche pracy, bo jeszcze trzeba będzie uszy wystrzępić
:ryk:redaf pisze:Aleba pisze:skaskaNH pisze:taki nagły przypływ apetytu naprzemian z jego brakiem to wysoce niepokojący objaw jest
Właśnie
I jestem głęboko zaniepokojona, że widząc takie objawy zlekceważyłaś je i nie pognałaś po pomoc
![]()
![]()
![]()
Znaczy budzić teraz Vrendzla i do weta z nim?
Czy już nie będzie za późno?
Kicorek pisze:Powiadomienia przestały do mnie przychodzić 9 stron temu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 73 gości