Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Sis pisze:z newsów:
Bubu nauczył się aportować, wydając okrzyki bojowe przypominające rżenie małego konika. W tej chwili Ircia śpi, to mały biega za i z kulką ze sreberka. Towarzystwo kotów jest cacy, ale i samodzielnie mozna fajną zabawę sobie zorganizować.
Dziś wieczorem było sprzątanie w szafce pod zlewem, Ircia i Bubu dzielnie mi pomagali. Trzy godziny mi pomagali.Całe trzy godziny na zmianę porządkowałam rzeczy i zbierałam koty z kwiatków, garnków i form do ciast. I jak tu nie kochać kotów
Sis pisze:poczytałam, odpisałam i znów poczytałam i się zastanawiam... puścić Bubu w taki świat? do Wawy? tak daleko ode mnie?
Georg-inia pisze:Sis pisze:poczytałam, odpisałam i znów poczytałam i się zastanawiam... puścić Bubu w taki świat? do Wawy? tak daleko ode mnie?
się decyduj, bo Renia w sobotę za kotobus maluchów robi
Georg-inia pisze:Sis, możesz powiedzić, jak Ty to robisz, że koty na Twoich zdjęciach są unieruchomione?na pinezki czy na super-gluta przyklejasz? a główki w maleńkie dybki, które potem ze zdjeć wycinasz?
na 95% moich zdjęć kociaki wyglądają jakby miały rozdwojenie jaźni - kręcą tymi łebkami, wszystko zamazane. O efektach w postaci zdjęć końcówki ogona czy też podłogi w miejscu gdzie jeszcze ułamek wcześniej kot był - nie wspominamzałamka...
gosiaa pisze:Georg-inia pisze:Sis, możesz powiedzić, jak Ty to robisz, że koty na Twoich zdjęciach są unieruchomione?na pinezki czy na super-gluta przyklejasz? a główki w maleńkie dybki, które potem ze zdjeć wycinasz?
na 95% moich zdjęć kociaki wyglądają jakby miały rozdwojenie jaźni - kręcą tymi łebkami, wszystko zamazane. O efektach w postaci zdjęć końcówki ogona czy też podłogi w miejscu gdzie jeszcze ułamek wcześniej kot był - nie wspominamzałamka...
Georg-inia pisze:Sis, możesz powiedzić, jak Ty to robisz, że koty na Twoich zdjęciach są unieruchomione?na pinezki czy na super-gluta przyklejasz? a główki w maleńkie dybki, które potem ze zdjeć wycinasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości