DT Matahari- Srajdy podkocykowe- Tiris i banda kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 18, 2008 22:02

Tiris pisze:
reddie pisze:Bazylek sie tak akurat mieści w namiociku :mrgreen: Ja nie wiem co wszyscy o nim takie rzeczy opowiadają. Przecież to aniołek :twisted:

Bajer dysponuje urodą pięciogwiazdkową. Na kiermaszu ktoś pytał jakiej rasy jest Bajer :lol: Prezentował się przepięknie!

można Bajerowi dorobic rase...może wschodnioindyjski :)

Bardzo dobry pomysł... :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro cze 18, 2008 22:06

BAJKA-BB pisze:
villemo5 pisze:Rata... Grubas ;)

Tego kota zrobiło się strasznie duuużo 8O A Małgosia mówiła, że Ratusia tylko troszkę przybrała :roll: :lol:

zaczynacie???
Ratusia przybrała tylko troszkę... :evil: i tego będziemy się trzymać...
:twisted: a jak ktoś ma inne zdanie... :evil: to normalnie strach się bać... :twisted:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro cze 18, 2008 22:08

Matahari pisze:
BAJKA-BB pisze:

Tego kota zrobiło się strasznie duuużo 8O A Małgosia mówiła, że Ratusia tylko troszkę przybrała :roll: :lol:

zaczynacie???
:twisted: a jak ktoś ma inne zdanie... :evil: to normalnie strach się bać... :twisted:

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jaaaaaaaaaaaaaaasneeeeeeeeeeeeeee :roll:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Śro cze 18, 2008 22:08

TyMa pisze:Jedyny sposób, by Bajer pozostał u Ciebie to schować go dobrze na czas mojej obecności i zrewidować mi plecak przed wyjściem, żeby potem nie było, że nie ostrzegałam! Czuję, jak budzi się we mnie kleptomania (rudokotomania)!

na spotkanie Bajer zostanie odpowiednio zaoptarzony... :twisted:

Matahari

Post » Śro cze 18, 2008 22:09

Tiris pisze:
Matahari pisze:
BAJKA-BB pisze:

zaczynacie???

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jaaaaaaaaaaaaaaasneeeeeeeeeeeeeee :roll:

Tiris... radziłabym Ci dobrze się zastanawiać zanim coś napiszesz... myśl babo... :twisted: :twisted: :twisted:

Matahari

Post » Śro cze 18, 2008 22:14

Matahari pisze:
Tiris... radziłabym Ci dobrze się zastanawiać zanim coś napiszesz... myśl babo... :twisted: :twisted: :twisted:

Czy Ty nie wymagasz za dużo od swojego dziecka?? Matka - Tyranka! :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro cze 18, 2008 22:19

villemo5 pisze:
Matahari pisze:

Jak tyranka, jaka tyranka??? 8O 8O
każe mysleć dziecku i tylko tyle... :lol: :lol:

kristinbb

Post » Śro cze 18, 2008 22:21

kristinbb pisze:
villemo5 pisze:
Matahari pisze:

Jak tyranka, jaka tyranka??? 8O 8O
każe mysleć dziecku i tylko tyle... :lol: :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro cze 18, 2008 22:25

Frodo ma się zdecydowanie lepiej... trochę czekał na mnie w lecznicy i został poczęstowany karmą, którą wsunał szybciutko i potem sobie popił... a jeszcze chwilkę temu spał na moich kolanach... przez chłopaka spałam na podłodze obok fotela, bo bałam się go brać na antresolę... krew pobrana, wyniki jutro po południu... po powrocie do domu, pomaszerował od razu do michy...

a u nas zaczął się horror szafowy... Bazylek otwiera... reszta korzysta... już pod wieczór szukałam Atosa... i jak myślicie??? oczywiście... w dodatku razem z Pusią na firankach sobie spali...
Melisa już bez szwa i dostała karę klatki... jak wróciliśmy, to Bazyla nie było widać (szafa)... panna pochodziła, obwąchiwała się z kotami i był spokój... nawet Bajer był do zniesienia... Bazyl oczywiście wyczuł dziewczynkę i koniecznie chciał wydostać się z szafy... wypuszczony, swoim zwyczajem zaczął wpatrywać się w Meliś... a to dostała szału... pogoniła go i natrzaskała mu jak się patrzy... dostało się też innym footrom... panna wylądowała w łazience, ale zwiała przy pierwszej okazji i dalej na rudego... tak więc Melisa zajęła apartament dwupoziomowy i jak jakiś rudy przechodzi w pobliżu, z klatki dobiega głuchy pomruk... jedziemy z tabletami na agresję...
maluchy uzyskały tym sposobem salony na stałe... wszystkie duże footra mają wiele wyrozumiałości dla srajdków - oprócz Klary, która w dalszym ciągu na nie burczy...
Tekla miaugoli coraz lepiej... Zmora drze mordę jak wściekła, jak Bajer ją zaczepia, ale wczoraj jak chłopak nie miał ochoty na zaczepki, sama go prowokowała i zaczepiała... Bajer wrócił już do równowagi po wczorajszych przeżyciach...

i muszę wam powiedzieć, że sprzątanie latającego i zalegającego pokątnie futra zajmuje mi teraz 15 minut w całej części dostępnej kociastym... uffff... :wink:

Matahari

Post » Śro cze 18, 2008 22:28

villemo5 pisze:
Matahari pisze:

Tiris masz adwokata... wow...
willemo... ale o co chodzi??? gdzie tyranka??? jaka tyranka???
na razie łagodnie zwracam uwagę... młodszy zna już tą maksymę, chociaż nie zawsze stosuje... :twisted:

Matahari

Post » Śro cze 18, 2008 22:29

Po takim sprawozdaniu mogę już iść spać...

Dobranoc... 8)

kristinbb

Post » Śro cze 18, 2008 22:30

Sprawozdaniu o kotach oczywiście... :twisted:

dobranoc... 8) :wink:

kristinbb

Post » Czw cze 19, 2008 5:42

Matahari pisze:a u nas zaczął się horror szafowy... Bazylek otwiera... reszta korzysta...

No proszę, jaki społecznik - dla innych tak się poświęca 8) Wporzo ten kot jest :twisted:

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Czw cze 19, 2008 8:18

[url][url=http://upload.miau.pl/show.php?u=3/102728]Obrazek[/url] Obrazek Obrazek Obrazek [/url]
ew12

ew12

Od: Czw gru 06, 2007 20:15

Post » Czw cze 19, 2008 8:20

po raz pierwszy wrzuciłam zdjęcia mojego małego stadka sorki za jakość Na przyszłość postaram się więcej i w lepszej jakości :oops:
ew12

ew12

Od: Czw gru 06, 2007 20:15

[poprzednia][następna]