Bajeczko, nie ty jedna..Ale nie ma czego żałować!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:zapomniał może z czasem.. albo aż tak mu się nie podobało.. mnie tak rozpierała radość z pięknej pogody i przyrody, że chciałam dać małej trochę przyjemności obcowania z tym.. wygrzania się na słoneczku i niuchnięcia trawki
trawa11 pisze:annette88 pisze:zapomniał może z czasem.. albo aż tak mu się nie podobało.. mnie tak rozpierała radość z pięknej pogody i przyrody, że chciałam dać małej trochę przyjemności obcowania z tym.. wygrzania się na słoneczku i niuchnięcia trawki
podaobalo![]()
zapomniałam jeszcz edodać ,z eparę razy zabieralismy Maniusia nad Odre,bezludne trawiaste miejsce.Jak on tam pięknie biegal,oczywiscie beż szeleczek
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:zapomniał może z czasem.. albo aż tak mu się nie podobało.. mnie tak rozpierała radość z pięknej pogody i przyrody, że chciałam dać małej trochę przyjemności obcowania z tym.. wygrzania się na słoneczku i niuchnięcia trawki
podaobalo![]()
zapomniałam jeszcz edodać ,z eparę razy zabieralismy Maniusia nad Odre,bezludne trawiaste miejsce.Jak on tam pięknie biegal,oczywiscie beż szeleczek
Odważni jesteście! Ja bym się bała bez szeleczek
Dorta pisze:
no i dajesz kasę na stół, a potem... ten stół z tą kasą zabierasz i juz
Dorta
Dorta pisze:
Dorta
trawa11 pisze:Dorta pisze:
Dorta
a Bazyl zostaje![]()
![]()
kristinbb pisze:trawa11 pisze:Dorta pisze:
Dorta
a Bazyl zostaje![]()
![]()
zostaje na ławie???![]()
trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:Dorta pisze:
Dorta
a Bazyl zostaje![]()
![]()
zostaje na ławie???![]()
na podłodze![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości