redaf pisze:galla pisze:Żeby rżenie zawsze mogło nabywcy towarzyszyć
A to już dość przerażająca perspektywa
Osz cholercia, znów Cię przeraziłam - najpierw cyckami, teraz rżeniem.
Straśnieś bojaźliwa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
redaf pisze:galla pisze:Żeby rżenie zawsze mogło nabywcy towarzyszyć
A to już dość przerażająca perspektywa
ma to po Koćgalla pisze:Straśnieś bojaźliwa
pluszak pisze:ma to po Koćgalla pisze:Straśnieś bojaźliwa
ale coś mało zdjęć Pluszonichgalla pisze:pluszak pisze:ma to po Koćgalla pisze:Straśnieś bojaźliwa
Dobrze, że czasem wypełza z sypialni - przynajmniej zdjęcia omdlałego Frędzela możemy zobaczyć
a po odwyku zdjęcia podziałkowe aż do grudniaskaskaNH pisze:No właśnie - też bym nie pogardziła jakąs fotką Plusia
Tym bardziej, że czeka nas dwutygodniowy odwyk
pluszak pisze:ale coś mało zdjęć Pluszonichgalla pisze:pluszak pisze:ma to po Koćgalla pisze:Straśnieś bojaźliwa
Dobrze, że czasem wypełza z sypialni - przynajmniej zdjęcia omdlałego Frędzela możemy zobaczyć
pluszak pisze:a po odwyku zdjęcia podziałkowe aż do grudniaskaskaNH pisze:No właśnie - też bym nie pogardziła jakąs fotką Plusia
Tym bardziej, że czeka nas dwutygodniowy odwykz żywczykiem i konfiturami
i konewką
nigdzie nie wyczytałam, że redaf grzyby suszy. suszy?Fri pisze:pluszak pisze:a po odwyku zdjęcia podziałkowe aż do grudniaskaskaNH pisze:No właśnie - też bym nie pogardziła jakąs fotką Plusia
Tym bardziej, że czeka nas dwutygodniowy odwykz żywczykiem i konfiturami
i konewką
i Kamiennom Żabom Rapanuji
mam wyczulenie coby żabów CELOWO nie zauważać, zwłaszcza żabów we wątachFri pisze:redaf suszy jak grzybków czymeś nie popije...![]()
a jeśli o żabie nie wiesz, to wątków uważnie nie czytasz i na wieki potępiona ogólnym ostracyzmem będziesz...
Aleba pisze:redaf pisze:No to teraz madre dostanie:
okrągławego, wynudzonego i rozbestwionego polegacza otomanowego, który się ustawicznych czynności w okolicach powłok brzusznych domaga.
Ogrom swojej pomyłki galla dopiero pojmie, jak jej uświadomisz cóż to za czynności w tychże okolicach wykonujesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 59 gości