Szczęśliwa ósemka i goście. Szczuruś PNN, smutny koniec roku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 18, 2008 9:05

Jana pisze:
Kasia_S pisze:
Jana pisze:
tufcio pisze:Jana, a ja poza wzruszającym obrazkiem matki karmiącej pozachwycam sięTwoimi kafelkami w łazience - absolutnie PRZE-PIĘ-KNE :!: :love:

Naprawdę? 8O 8O 8O To jakaś resztka terakoty przeceniona (kilka lat temu). Niestety, możliwe że niedługo znikną, bo w budynku będą prowadzone rury do ciepłej wody i pewnie będzie kucie ścian, a już takich płytek nie dokupię...

to nie forum o wnętrzach, ale i mnie kafelki zachwyciły, i zasłonka prysznicowa, idealnie zgrana kolorystycznie :D

IKEA drogie panie :twisted:

To się jeszcze zachwyćcie moim starym sfilcowanym swetrem służącym za posłanko w umywalce - zgrany kolorystycznie :wink: Szylkretki i Młody na dole też w sumie kolorystycznie pasują, co nie? :twisted: :lol: :lol: :lol:

sweter świetny, ale widzę że i kosmetyki, i szczoteczki (a nawet Młody) są pod kolor :lol:
i bardzo ciekawy kształt kranu
Obrazek
Obrazek

Kasia_S

Od: Pon wrz 18, 2006 15:08

Post » Śro cze 18, 2008 9:10

Kosmetyków nie pod kolor nie widać :wink: Kran ma wielką zaletę - jest ruchomy, więc mogłam przesunąć tak, żeby kociej rodzince było wygodnie.

Żeby nie było tak bardzo OT - Tujaki robią postępy.
Tujka dziś rano rozmruczała mi się na kolanach 8) Może niedługo jakieś zdjęcia zrobię w strefie klatkowej :wink:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro cze 18, 2008 9:18

Jana pisze:
Kasia_S pisze:
Jana pisze:
tufcio pisze:Jana, a ja poza wzruszającym obrazkiem matki karmiącej pozachwycam sięTwoimi kafelkami w łazience - absolutnie PRZE-PIĘ-KNE :!: :love:

Naprawdę? 8O 8O 8O To jakaś resztka terakoty przeceniona (kilka lat temu). Niestety, możliwe że niedługo znikną, bo w budynku będą prowadzone rury do ciepłej wody i pewnie będzie kucie ścian, a już takich płytek nie dokupię...

to nie forum o wnętrzach, ale i mnie kafelki zachwyciły, i zasłonka prysznicowa, idealnie zgrana kolorystycznie :D

IKEA drogie panie :twisted:

To się jeszcze zachwyćcie moim starym sfilcowanym swetrem służącym za posłanko w umywalce - zgrany kolorystycznie :wink: Szylkretki i Młody na dole też w sumie kolorystycznie pasują, co nie? :twisted: :lol: :lol: :lol:

jesli to wszystko takie marne znaczy sie dobry fotograf jestes :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro cze 18, 2008 9:21

Maryla pisze:jesli to wszystko takie marne znaczy sie dobry fotograf jestes :lol:

Marne? Fcależenie :twisted: To są tzw. okazje :wink: i trochę kombinowania - bo co to za frajda mieć wypasione konto, wejść do luksusowego sklepu i kupować co Ci się tylko spodoba :twisted: :lol:

Jana

Post » Śro cze 18, 2008 9:24

Jana pisze:
Maryla pisze:jesli to wszystko takie marne znaczy sie dobry fotograf jestes :lol:

Marne? Fcależenie :twisted: To są tzw. okazje :wink: i trochę kombinowania - bo co to za frajda mieć wypasione konto, wejść do luksusowego sklepu i kupować co Ci się tylko spodoba :twisted: :lol:

dla mnie by byla frajda :lol: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Post » Śro cze 18, 2008 9:27

Maryla pisze:
Jana pisze:

dla mnie by byla frajda :lol: :wink:

Dla mnie też, ale jakoś muszę racjonalizować, co nie? :roll: :twisted:

Jana

Post » Śro cze 18, 2008 9:37

Jana, to jeszcze nie bądź maupa i powiedz, gdzie te kafelki na wyprzedaży dopadłaś - my za jakiś czas też będziemy mieć remont łazienki, to może akurat znajdę... Obiecuję, że wszystkim będę mówić, jaki mnie artysta nimi natchnął :twisted:
A tak poważnie poważnie tę kafelki są boskie - i ten beżo-brąz i ten niebieski i ta zasłona prysznicowa... swetra się nie dopatrzałam, bo w umywalce tylko kociaste podziwiałam :D

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Śro cze 18, 2008 9:42

Gdzieś na Bartyckiej, 5 lat temu znalazłam kafelki (to tak naprawdę podłogowa terakota, którą położyłam również na ścianach). Wzięłam wszystko co zostało, kończyli sprzedaż tego wzoru. Nie pomogłam, wiem :twisted: Same kafelki są mdłe, sprawdziło się dodanie paska mozaiki zamiast dekoru (nie cierpię dekorów) - a mozaika była z kolei koszmarnie droga, na szczęście malutko jej musiałam kupić - to z kolei gdzieś w Al. Jerozolimskich).

Jana

Post » Śro cze 18, 2008 9:45

Jana pisze:Gdzieś na Bartyckiej, 5 lat temu znalazłam kafelki (to tak naprawdę podłogowa terakota, którą położyłam również na ścianach). Wzięłam wszystko co zostało, kończyli sprzedaż tego wzoru. Nie pomogłam, wiem :twisted: Same kafelki są mdłe, sprawdziło się dodanie paska mozaiki zamiast dekoru (nie cierpię dekorów) - a mozaika była z kolei koszmarnie droga, na szczęście malutko jej musiałam kupić - to z kolei gdzieś w Al. Jerozolimskich).

:crying:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Śro cze 18, 2008 9:50

tufcio pisze:
Jana pisze:Gdzieś na Bartyckiej, 5 lat temu znalazłam kafelki (to tak naprawdę podłogowa terakota, którą położyłam również na ścianach). Wzięłam wszystko co zostało, kończyli sprzedaż tego wzoru. Nie pomogłam, wiem :twisted: Same kafelki są mdłe, sprawdziło się dodanie paska mozaiki zamiast dekoru (nie cierpię dekorów) - a mozaika była z kolei koszmarnie droga, na szczęście malutko jej musiałam kupić - to z kolei gdzieś w Al. Jerozolimskich).

:crying:

jeszcze jest szansa, Jana to bedzie burzyc do wymiany rur :roll:
sorry za ot
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Post » Śro cze 18, 2008 10:03

Czy Wy tak musicie szeptem pisać, kurde?

A ja mam pasek z dekoru :oops: :roll:
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Śro cze 18, 2008 10:12

Dobry dekor nie jest zły - co kto lubi :wink:

Ja wolę bez :twisted:

Jana

Post » Śro cze 18, 2008 10:26

Ja też mam mozaikę zamiast dekoru i jeszcze wannę w mozaice. Ile było problemów a tym, bo krzywo :roll: Nigdy więcej mozaiki :twisted:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro cze 18, 2008 11:42

Jana pisze:Dobry dekor nie jest zły - co kto lubi :wink:

ale mój jest dość delikatny w sumie.
I wysoko :lol:

I mnie się podoba 8)

Genowefa, przestań szeptać, bo oczy bolą od tych maczków :twisted: Jak nas Jana będzie chciała za OT pogonić, to zrobi to niezależnie od wielkości użytych przez nas liter :smokin:
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Śro cze 18, 2008 21:42

jak karmisz sucha to masz mniejsze uzywanie zwirku niz przy mokrej, ale tez widze ze urozmaicasz

my gotujemy, jest smaczniejsze:) i moge czasem rosol zabrac na pomidorowke po dodaniu przypraw:), czasem sie mozna przy zwierzakach najesc:)))

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

[poprzednia][następna]