Medira pisze:Kefirek tak wypiękniał ? Czy to Oliwka takie piękne zdjęcia robi ?
I jedno i drugie. Łapka zaczęła zarastać, wygląda z każdym dniem coraz lepiej. Języczek robi się coraz bardziej władny, Kefirek mniej się ślini.
Medira pisze:Ztym sikaniem to może z stresu z powodu innych kotów. ? Zamknięty sika do kuwetki ?
A może mu sie ten chory pęcherz odnowił ? Colas ,jak dasz rade zaobserwuj czy on znowu za czesto nie chodzi do toalety i nie oddaje malo moczu.
Tyle tylko, że on nie sika, a pionowo znaczy teran i to w tych miejscach, które są dla niego nowe, zwłaszcza, gdy go wypuszczę z pokoju. Nie mogę sobie na to pozwolić, bo Tygrys po nim poprawia

Medira pisze:A jak on z innymi kotami ? Pierwszy pokazuje agresję , czy może tak w obronie ?
Wydaje mi się, że on jest dobrze nastawiony, to raczej moje są złe, że jest nowy, dorosły osobnik i że ostatni pokój tak długo jest zamknięty. nie miałam nigdy tego problemu z maluchami. Adelkę koty goniły i biły, a tu jest złość okazywana sikaniem.
Proszę o pomoc w znalezieniu dla niego domku. To musi być dom szczególny, ale też jest to dość pilna sprawa, bo Kefirek płacze, gdy jest sam a Paweł się zaczyna złościć gdy musi szorować nasz dywan. Gdy przychodzę do pokoju, Kefirek nie schodzi z kolan, a ja nie zawsze mam czas, aby go godzinę głaskać.
Poza tym zbliżają się wakacje, 31 lipca jedziemy na urlop, nasza zgraja trafia do Pawła rodziców, nie mogę ich obarczać jeszcze jednym kotem.
Będę wdzięczna za pomoc i za reklamowanie Kefirka