CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(72 koty) tragiczna sytuacja str.91,

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 17, 2008 11:48

alessandra pisze:
Barbara Horz pisze:Moje bieluchy mają czyste łapki :D tylko nie wiem dlaczego jak wejdą do wanny to czarne ślady zostawiają :roll:

EwKo pisze:Bo jakby zostawiały białe ślady, to byś nie zauważyła i cała robota na nic ;)

:ryk:

no ja nie weim, ale patrząc na te "wypasione" wystawowce, trudno mi uwierzyć, że to futerka z Azylu :roll: :wink:

Bo CK to absolutnie wyjątkowy Azyl :D :D :D
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto cze 17, 2008 12:00

ryśka pisze:Bo CK to absolutnie wyjątkowy Azyl :D :D :D

absolutnie się zgadzam :D

a zdjęć Szarusi nie ma...

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Wto cze 17, 2008 13:56

Barbara Horz pisze:Cudne koty na tych ślicznych fotkach :D

Obrazek

Ten europejczyk to Lion - ślicznota, roboczo nazywany Bąbel :twisted:

Dlaczemu Bąbel? 8)

O CK się rozpisywać nie będę, bo co tu gadać o genialnym miejscu, genialnych ludziach i genialnych kotach... Nuuuda, panie :roll: ...

:wink:

Piękne futra... szkoda, ze niektóre tak długo na dom czekają :(

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto cze 17, 2008 14:13

ryśka pisze:
alessandra pisze:
Barbara Horz pisze:Moje bieluchy mają czyste łapki :D tylko nie wiem dlaczego jak wejdą do wanny to czarne ślady zostawiają :roll:

EwKo pisze:Bo jakby zostawiały białe ślady, to byś nie zauważyła i cała robota na nic ;)

no ja nie weim, ale patrząc na te "wypasione" wystawowce, trudno mi uwierzyć, że to futerka z Azylu :roll: :wink:

Taaaa......do dziś pamiętam jak nas wet na pierwszej wizycie opierniczył, że Rozalkę zapasłyśmy :twisted: A ona już była taka hm....DUŻA jak przyjechała
:lol:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Wto cze 17, 2008 14:43

Dlaczemu Bąbel? Cool

bo on jest taki króciutki, okrąglutki, wesolutki taki sobie mały Bąbel jest :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto cze 17, 2008 17:46

Już myślałam, że tu jakaś krwawa anegdotka się nadarzy :roll: Albo przynajmniej sensacyjna. A tu... grzeczny Bąbelek... :roll:

:wink:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto cze 17, 2008 20:02

Ja rzuce torszku wiesci z domkow:

Mira wydobrzala. Wszelkie ranki jej zeszly :dance: Jest jeszcze bardziej miziasta - nie wiem jak to mozliwe jest :roll: Dalej lekki strachulec ale Duzym w ogole to nie przeszkadza.

Mantra nadal grubiutka ciagle zebrze o jedzenie :twisted: Duzi dobrze sie nia zajmuja, lecza i ciesza sie, ze jest.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto cze 17, 2008 20:04

aassiiaa pisze:Ja rzuce torszku wiesci z domkow:

Mira wydobrzala. Wszelkie ranki jej zeszly :dance: Jest jeszcze bardziej miziasta - nie wiem jak to mozliwe jest :roll: Dalej lekki strachulec ale Duzym w ogole to nie przeszkadza.

Mantra nadal grubiutka ciagle zebrze o jedzenie :twisted: Duzi dobrze sie nia zajmuja, lecza i ciesza sie, ze jest.

Strrasznie dobre wiadomości :D
Obrazek

ryśka

Post » Wto cze 17, 2008 20:05

ewa74 pisze:
ryśka pisze:
alessandra pisze:

Taaaa......do dziś pamiętam jak nas wet na pierwszej wizycie opierniczył, że Rozalkę zapasłyśmy :twisted: A ona już była taka hm....DUŻA jak przyjechała

:oops: :oops: :oops: ale ona naprawdę jest po prostu dużą dziewczynką 8) a poza tym nadrabiała straszny start.
Obrazek

ryśka

Post » Wto cze 17, 2008 23:04

Wiecie co ... ludzie sa okrutni, straszni, beznadziejni :evil:

Jak codziennie byłam dzisiaj z psami na spacerze. Zabieram 4 psy w takie miejsce..no zadupie takie, zeby mogly wychasac sie do woli. Ludzie tam pojawiaja sie tylko na grzybo-jagodo-zbiory.

wypuszczam z auta psy, hałasu co niemiara...i nagle slysze cichutkie miauczenie.

qrde, kota w aucie przywlokłam czy co 8O

Schizy totalne mnie już nawiedzały, bo pomimo, że wiedzialam, ze niemozliwe jest zebym kota w aucie przywiozla...to miauczenie sie zblizalo do mnie 8O

i nagle, z zarośli wychodzi kociak a za nim drugi. Nie uwierzyłabym w to, gdyby nie fakt, ze maluchy sa u mnie w łazience :twisted:
Są piękne :!: Kolejne jakies mixy :x dwie dziewczynki:biała...przyprószona sreberkiem i pomazana dymkiem 8) - Alaska i jej siostra dymna liznięta błękitem 8) - Syberia

Koteczki mają około 3 miesiecy. ewidentnie ktoś je tam wyrzucił na pewną śmierc, bo nigdzie tam nie ma zabudowan zadnych. kociaki wogóle nie boja sie psów, dlatego tez podejrzewam wyszły.

Mnie sie juz to wszytko w glowie nie miesci :?

Mam tylko jedna wątpliwość...co z nich wyrośnie? ...odpowiedzi prosze zamieszczać po obejrzeniiu zdjec a te dopiero jutro 8) :twisted:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro cze 18, 2008 0:22

Adria pisze:Są piękne :!: Kolejne jakies mixy :x dwie dziewczynki:biała...przyprószona sreberkiem i pomazana dymkiem 8) - Alaska i jej siostra dymna liznięta błękitem 8) - Syberia

Jakie mają piękne imiona!!! :love: :king:

Reszty nie skomentuję. :evil:

Trzymam! :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Śro cze 18, 2008 6:09

czekamy na zdjecia :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro cze 18, 2008 8:06

ryśka pisze:
ewa74 pisze:
ryśka pisze:
alessandra pisze:

:oops: :oops: :oops: ale ona naprawdę jest po prostu dużą dziewczynką 8) a poza tym nadrabiała straszny start.

Ten straszny start to nadrabia do dzisiaj 8) :twisted: ryśka, ona waży jakieś 6 kg!!!!! Odchudzamy ją, fałdka brzuszna znikła ale dalej jest taka, hm....grubokoścista 8) Rozka ma gabaryty małego miśka :wink:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Śro cze 18, 2008 21:37

U mnie też nowa kicia...

Koleżanka znalazła ją ponad tydzień temu pod knajpą: lał deszcz, a maleńka dziewuszka siedziała skulona pod parasolem... oczka były tak zaropiałe, że aż na łapki naciekało... i oczywiście milion osób tam przychodzi, tysiąc osób ją tam widziało, sto osób przy niej siedziało i tylko jedna osoba wzieła, żeby jej pomóc...

Mała jest śliczna: bura z domieszkami rudego ;)
Na razie przerażona, że oczka trzeba kroplić, że kota się głaszcze, ale pracujemy nad tym ;)

Fotki postaram się wstawić jutro :)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Śro cze 18, 2008 22:11

ewa74 pisze:
ryśka pisze:
ewa74 pisze:
ryśka pisze:
alessandra pisze:

Ten straszny start to nadrabia do dzisiaj 8) :twisted: ryśka, ona waży jakieś 6 kg!!!!! Odchudzamy ją, fałdka brzuszna znikła ale dalej jest taka, hm....grubokoścista 8) Rozka ma gabaryty małego miśka :wink:

No przecież pisałam, że jest po prostu dużą dziewczynką :ryk: :lol:
Obrazek

ryśka

[poprzednia][następna]