BIAŁO-CZARNE DOOPKI sp.z o.o. :) Zatymczasowani.. :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 12, 2008 17:50

Na którym? na którym??

Dobrze, ze Zoe doszła do siebie :D
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pt cze 13, 2008 9:00

na bazarku u marcjannykape..... :evil: będę w poniedziałek spłukana :evil:

A co do Zoe już nie trzeba trzymać kciuków - przez pół nocy lały się ze Śniegułą, czyli wszystko wróciło do normy :wink:
Śnieguła jest silniejsza, ale Zombiczek nie odpuszcza i co chwila stosuje partyzanckie ataki - tzn rzuca się na Śniegułę, gryzie ją w doopkę i ucieka.... :lol: :lol: :lol:

W wolnej chwili napiszę o tym okropnym numerze, który wycięła mi Zoe, a po której wyciągnęłam następujący wniosek: z kotami jest jak z seksem ..... zabezpieczenie na 99% czasami nie wystarczy.... :evil: czyli potwierdza się, że PRAWIE (100%) robi różnicę... :evil: :evil: :evil:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt cze 13, 2008 23:28

Super :)

A przepraszam, co to za bezpieczny seks, skoro zabezpiecza na 99% :twisted: :twisted: :twisted:

Trochę szczegółów juz podałaś i szczerze mówiąc, to czytając już sobie Ciebie wyobrażałam na tym przystanku topless :twisted: :twisted: :twisted:

Trinity36

Post » Sob cze 14, 2008 8:31

Rozumiem, że w wyniku bezpiecznego seksu z Zoe Never znalazła się na przystanku z biustem na wierzchu? :twisted:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Nie cze 15, 2008 19:07

Gem pisze:Rozumiem, że w wyniku bezpiecznego seksu z Zoe Never znalazła się na przystanku z biustem na wierzchu? :twisted:

Zdaje się, że w tym zdaniu cała prawda się kryje :twisted: :twisted:

Czekamy z niecierpliwością na relację :twisted: :twisted:

Trinity36

Post » Pon cze 16, 2008 8:23

8O 8O 8O 8O 8O 8O
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

No nie.... to już przchodzi wszelkie moje oczekiwania... Seks z Zoe? Zoofilia????? :evil: :evil: :evil: No tak, to ja już nie pytam czemu Gem ma 5 kotów !!! :twisted: :twisted: :twisted:

Chodziło mi o zabezpieczenie mieszkania - musi być na 100%, bo jedno małe niedpatrzenie może skutkować bieganiem boso po osiedlu o czwartej nad ranem.
A porównałam do seksu, bo tam małe niedpopatrzenie może być równie BRZEMIENNE w skutki :twisted: :wink: I nieodwracalen. Gdyby Zombikowi coś się stało.... :cry:
No ale jest dobrze... a Zoe ma oczywiście znowu rujkę.... :evil:

Never

Post » Pon cze 16, 2008 9:51

:D:D:D
A trochę więcej szczegółów nt. "topless na przystanku"? Jesteśmy spragnieni informacji :twisted:

Trinity36

Post » Pon cze 16, 2008 9:53

hehe.... :twisted:

Muszę Was zmartwić - podejrzewam, że nikt mnie nie zauważył.... w końcu była 4 rano... No może sąsiedzi, bo buszowałam nieco po krzaczorach... :?

Never

Post » Pon cze 16, 2008 11:48

A tak przy okazji, póki pamiętam - Snieguła zaczyna powoli hodować sobie fałd brzuszny :evil:
Niestety, kradnie Zoe jedzienie jak tylko nie widzę... zwłaszcza jak spię. A jak to jest surowe mięsko, to nawet jak patrzę kradnie....niby przypadkiem kładzie się koło miseczki, czymś się bawi, a potem nagle wyciąga złodziejską łapę, kradnie kawałek mięcha i ucieka z nim w drugi kąt pokoju... 8O :wink:
Czy są jakieś metody - oprócz ograniczenia jedzenia, żeby ten fałd się nie powiększał? Masaze jakieś? :twisted: :wink:

Never

Post » Pon cze 16, 2008 15:01

Przegrałam bazarek... :cry: :cry: :cry:

przez głupią róznicę w czasie.....

normalnie koniec....

A tam była Zoe na jednym rysunku, i Śnieguła na drugim...

Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nie powiem, żeby mi ulżyło, więc po wyjściu z pracy sobie pokrzyczę w domu na Sniegułę :twisted:

A w ogóle Tri, dzisiaj poszedł przelew...

Never

Post » Pon cze 16, 2008 21:50

Już nawet doszedł :) Dziękuję !! A tak w ogóle to ta poczta jeszcze strajkuje czy można już słać?

Trinity36

Post » Pon cze 16, 2008 22:02

Never pisze:8O 8O 8O 8O 8O 8O

No nie.... to już przchodzi wszelkie moje oczekiwania... Seks z Zoe? Zoofilia????? :evil: :evil: :evil:

Chyba zoefilia :P
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto cze 17, 2008 8:33

Gem pisze:
Never pisze:8O 8O 8O 8O 8O 8O

No nie.... to już przchodzi wszelkie moje oczekiwania... Seks z Zoe? Zoofilia????? :evil: :evil: :evil:

Chyba zoefilia :P

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Trinity36

Post » Wto cze 17, 2008 9:58

Ale macie ubaw z mojej przygody :evil:
a mi ze strachu prawie stanęły deba włosy na plecach (prawie - bo ich tam nie ma - jeszcze :twisted: )
Dobrze, że juz po wszystkim. W wolnej chwili będą szczegóły.... 8)

Never

[poprzednia][następna]