NIEKOCHANE VI-impreza była super..zapraszamy do VII części:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 16, 2008 14:33

chciałam serdecznie podziękować, Be za przysłanie na nasze koty-150zł

Dziękuje serdecznie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon cze 16, 2008 15:11

Kurczak gerberka jest w auchanie. Takie małe coś, a tyle radości potrafi sprawić:)))

Obrazek

Obrazek

Zobaczcie jaka ona podobna do naszej Sisi:

Obrazek

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Pon cze 16, 2008 16:26

jak ja sie ciesze,ze u małej Nusi dobrze :D

Be-wielkie, wielkie dzięki :1luvu:

a w schronisku znów nowe koty :crying:

jak wiecie w niedziele przyszły dwie kotki czarne ponoc po znarłej osobie z czwórka maluchów, obie karmia .To te maluchy srebrne dwa i czarne dwa.
Jeden srebrny juz zarezerwowany
nie ma to jak chodliwy kolor :?
Mamy sa obie bardzo miziaste.

w niedziele przyszły tez trzy biało-czarne małe dziewczynk-jedna poszła dzis do domu.

A dzis przyszły trzy małe-dwa biało-czarne, jedno czarne kotki-chyba piwniczne, ale nie sycza ,tylko sie boja bardzo, mozna je tulic,
Niwe chciały jesc, choc to juz nie kwestia wieku, sa juz samodzielne.
Mysle,ze jutro beda szczepione.

Obrazek

Obrazek Obrazek

Przyszła tez biało czarna mama z czwórka biało czarnych maluszków, młodziusienkich.
Zdziwiłam sie bo rzuciły sie na gerberka jak głupie :wink: .
Chociaz tylko ciut wieksze od sreberek

Obrazek Obrazek

maluchom zdjecie mi kiepsko wyszło-całe miały łebki non stop w misce

Do schroniska trafiła tez dzis SOWA 8O ze złamanym skrzydłem.Pojedzie do prywatnego ptasiego schronu gdzies.
Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon cze 16, 2008 16:37

a teraz rezydenty na kociarni.
Funia nadal w budzie-tam trzeba jej dawac jesc, jak sie zaglada to cichutko miauka-moja nowa chyba miłosc schroniskowa.
Zezik i Szarusia troche pokichuja.

Maurycy -fatalnie :( -całe szczęsie je

Zgredzia
Obrazek

Bonawentura piekny i przystojny :wink:
Obrazek

Zezik-załzawione oczka :( , ale je

Obrazek

Myszka-ogolnie w formie

Obrazek

Szarusia
-troszke popsikuje,tez jedno oczko zakropliłam

Obrazek Obrazek

Foczka-tez sobie radzi

Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon cze 16, 2008 17:14

Tyle maluszków :(
Ta biało-czarna mama podobna jest do Łysolki.
Opróżnione klatki w sobotę niestety zapełniają się na nowo :(
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Pon cze 16, 2008 17:26

przyznaję, ze sowa zbiła mnie z tropu 8O :wink:
a myslałam, ze po 30 królikach juz mnie nic nie zaskoczy :wink:
Piekna jest. Mam nadzieje, ze szybko trafi do tego ptasiego schroniska.

Ilosc nowych kotów mnie przeraza :(
a wakacje jeszcze sie nie zaczeły :(
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon cze 16, 2008 17:30

Ja w niedzielę wezme do siebie jakies 2 maluchy:)
Nie moge sie juz doczekac ehheeh ;)

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Pon cze 16, 2008 17:38

Elegancik staje się miziaty; siusia slicznie do kuwetki, reszta...obok :D (hmm...w czasie przeszłym). Bo to było tak: szwagier, póki w domu nie było kota wrzeszczał, że On na żadnego futrzaka się nie zgadza, a teraz Siostra wrzeszczy, że Szwagier Jej ukradł kota :D, bo Elegancik (vel Tieger) to stanowczo kot Szagra :) A sprawę nietrafiania do kuwety załatwili...męską rozmową! Szwagier kazał siostrze wyjść z kuchni (podsłuchiwałą i podglądałą)- posadził kota na kolanach i przez kwadrans do niego gadał, po czym wsadził kota do kuwety i powtórzył jeszcze raz to wszystko, co już mu powiedział- to było wczoraj wieczorem, a dzis rano w kuwecie było piękne ....:D

A mój Moris właśnie się odrobaczył...nooo, ż eja po jego odrobaczaniu jakby trochę pogryziona jestem to inna rzecz:), ale skutek jest natychmiastowy- Moris zaczął jeść, bo dotąd to on tylko kosztował. Czylie-teraz zrobimy z Morisa pulpet:)

I jeszcze odnośnie Pani rezgnującej z poaborcyjnej kotki...to nie chodziło o sterylkę, tylko o nielegalny ( w naszym kraju :) ) zabieg aborcyjny. A Pani nie będzie uczestniczyć w przestępczym procederze :D Nooo...na myśl przychodzą mi jeszcze uczucia religijne, ale ten temat (wiary) jest delikatny, więc nie będę się wypowiadać:)

syrna

Od: Czw maja 22, 2008 8:22

Post » Pon cze 16, 2008 17:40

jejku sowa, uwielbiam te ptaki :1luvu:

tyle nowych malentaskow :(
moge powiesic je w pracy, jak sa na papierze :wink:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Pon cze 16, 2008 17:51

syrna pisze:I jeszcze odnośnie Pani rezgnującej z poaborcyjnej kotki...to nie chodziło o sterylkę, tylko o nielegalny ( w naszym kraju :) ) zabieg aborcyjny. A Pani nie będzie uczestniczyć w przestępczym procederze :D Nooo...na myśl przychodzą mi jeszcze uczucia religijne, ale ten temat (wiary) jest delikatny, więc nie będę się wypowiadać:)

jesli w naszym kraju dojdzie do tego, ze kotke bedzie mozna wysterylizowac aborcyjnie tylko wtedy jesli ciąze była wynikiem gwałtu, to ja emigruje :wink: :lol:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon cze 16, 2008 17:56

tangerine1 pisze:
syrna pisze:I jeszcze odnośnie Pani rezgnującej z poaborcyjnej kotki...to nie chodziło o sterylkę, tylko o nielegalny ( w naszym kraju :) ) zabieg aborcyjny. A Pani nie będzie uczestniczyć w przestępczym procederze :D Nooo...na myśl przychodzą mi jeszcze uczucia religijne, ale ten temat (wiary) jest delikatny, więc nie będę się wypowiadać:)

jesli w naszym kraju dojdzie do tego, ze kotke bedzie mozna wysterylizowac aborcyjnie tylko wtedy jesli ciąze była wynikiem gwałtu, to ja emigruje :wink: :lol:

zostawiam to bez komentarza :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
pomysł....superowy
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon cze 16, 2008 18:01

tangerine1 pisze:

:smiech3: :ryk: :ok:
Obrazek

pepperoni

Od: Sob gru 08, 2007 14:48

Post » Pon cze 16, 2008 18:28

no właśnie, jak pisałam tego posta, to myślałam o tym gwałcie, ale potem...zapomnialam dopisać ( ze śmeichu).
Ale- jestem pewna, że ta kotka przed samym zabiegiem podpisała pazurkiem oświadczenie o gwłałcie, zatem zabieg w pełni zasadny; a dziewczyny przeoczyły zainteresowaną Panią doinformować. :) Na mysl przyxchodzi mi ejszcze wizyta u psychologa, w końcu kotka ofiarą przemocy padła...

syrna

Post » Pon cze 16, 2008 18:29

ps...a tak naprawdę to tu nie ma się zc czego śmiać...ciemnogród! Ludzie bez wyobraźni...

syrna

Post » Pon cze 16, 2008 19:16

Kto poznaje tego jegomoscia????

Obrazek
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

[poprzednia][następna]