redaf pisze:Już tak bardzo gostek nie haczy jak na początku
Znaczy rajstopki lub pończoszki zagrożone nie som

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
redaf pisze:Już tak bardzo gostek nie haczy jak na początku
:ryk:redaf pisze:A tak z innej beczki...
Niniejszym informuję uprzejmie, że Plusz jest matołem do sześcianu.![]()
Przed chwilą łaził po krawędzi wanny.
Łapy mu się obślizgły i wpadł do wanny.
No to oczywiście biedny spanikowany kotecek wyskoczył z niej wysokim lobem.
Prosto w otwarty bęben ładowanej od góry pralki.
I dopiero wtedy się zdziwił![]()
Teraz zwizualizujcie sobie tę akcję.
Chyba go oddam do Sevres.
W słoju.
Jako wzorzec ćwierćgłówka.
Przez duże "Ć"
redaf pisze:skaskaNH pisze:Masz na mysli tę uroczą burą rzeczywistość o idealnych kształtach?
Burą?![]()
Pogrzało?
Kicora się spytaj jakie to wyrafinowane kocie umaszczenie na Koć jest
varia pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:Masz na mysli tę uroczą burą rzeczywistość o idealnych kształtach?
Burą?![]()
Pogrzało?
Czarny klasycznie pręgowany?
To byłby liliowy szylkret tygrysio pręgowanygalla pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Wole nie pytać, bo ja tych skomplikowanych symboli nie przyswajam do tej poryredaf pisze:
N22?
J23
to z takiemi kółkami na boczkach? serio?Kicorek pisze:varia pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:Masz na mysli tę uroczą burą rzeczywistość o idealnych kształtach?
Burą?![]()
Pogrzało?
Czarny klasycznie pręgowany?
Thuszvaria pisze:skaskaNH pisze:Aleba pisze:Zanim podejmiesz decyzję - pomyśl co Ona o tych turnusowiczach w necie wypisuje
No fakt![]()
Wizja mojej fotki z nowym imieniem, typu Frędzel czy inny Farfocel czy Faflun troche mnie zniechęca
![]()
Redaf, zaczynam się obawiać, że w trybie wyjątkowym pracowy urlop mi cofną.![]()
Fri pisze:Kicor, a długo jeszcze zamierzasz tak sama ze soba rozmawiać? (pochichrując jak goopi do sera...?)
Fri pisze:Kicor, a długo jeszcze zamierzasz tak sama ze soba rozmawiać? (pochichrując jak goopi do sera...?)
Nie wiem, jakie motywy kierują Alebą, ale ja oczywiście chcę się zobaczyć z rodziną - li i jedynieskaskaNH pisze:Aleba pisze:skaskaNH pisze:Resztki śliwowicy, która zostanie po upiciu Mimw, mogę zabrać ze sobą
Kiedy przyjeżdżasz?
Jaka gościnna![]()
Rozumiem, że śliwowica nie ma żadnego związku z tym radosnym zapytaniem?
Wiem, gdzie mieszkaszAleba pisze:Fri pisze:Kicor, a długo jeszcze zamierzasz tak sama ze soba rozmawiać? (pochichrując jak goopi do sera...?)
Ten typ tak ma
Kicorek pisze:Wiem, gdzie mieszkaszAleba pisze:Fri pisze:Kicor, a długo jeszcze zamierzasz tak sama ze soba rozmawiać? (pochichrując jak goopi do sera...?)
Ten typ tak ma
Kicorek pisze:Nie wiem, jakie motywy kierują Alebą, ale ja oczywiście chcę się zobaczyć z rodziną - li i jedynie
Oczywiście przy śliwowicy
Mam koty bojoweAleba pisze:Kicorek pisze:Wiem, gdzie mieszkaszAleba pisze:Fri pisze:Kicor, a długo jeszcze zamierzasz tak sama ze soba rozmawiać? (pochichrując jak goopi do sera...?)
Ten typ tak ma
I nawzajem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, MB&Ofelia, zuza i 78 gości