Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Barbara Horz pisze:Kobieta poleciała do lekarza, wykupiła jakies leki. Lekarka powiedziała, że to może być taka nagła reakcja, ale może minąć, daltego czekają na efekt działania leków. W sumie fajny domek, kochają zwierzaki, Santi byłby tam dopieszczeony na pewno. Chłopak bardzo ułożony, grzeczny, wychowany ze zwierzkami. Szkoda, że tak się stało.
San pisze:Myszka.xww jak zwykle
Barbara Horz pisze:Całkiem spokojnie wzięłam koty z ich rąk , podarłam umowę i powiedziłam, żeby wyszli. Nie dziwię się, że pan był oburzony, jednak nie wiem dlaczego stwierdził, że to ja zrobiłam krzywdę im dzieckuPoleciłam kupić pluszaka póki dziecko się nie dowie, że kot ma pazurki i to wygodne, bo jeść nie trzeba dawać. Po prostu nie wytrzymałam
Jednak stwierdzam, że dzień był udany, bo nawet na koniec mnie olśniło i kocików nie dałam. Pewnie bym w nocy spać nie mogła jak by je wzieli.
Cichy Kąt pisze:Jamajka jest już w swoim domku![]()
![]()
- Myszkę.xww powinno się drukowaćSan pisze:Myszka.xww jak zwykle
Ryśka, popatrz, "moje" koty znowu idą jak woda! Co miesiąc inny! Teraz Misia poszła do adopcji. To ja poproszę kolejnego wirtualnie i z góry mu życzę, żeby też po miesiącu znalazł domek.
Jak napisałam na PW proszę o następne kocisko. Jak cudnie, że Jamajka wdomku.
EwKo pisze:Ooooo!![]()
Jakieś szczegóły?
Zresztą, pewnie top secret
Macho pisze:EwKo pisze:Ooooo!![]()
Jakieś szczegóły?
Zresztą, pewnie top secret
Drukuję tylko dla własnej przyjemności![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Google [Bot] i 81 gości