Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Starałam się dziś obejrzeć Gunię podczas głaskania. Jakoś dziś boki nie wydawały mi się aż tak zapadnięte. Ale Gunia ma bardzo grube futerko, więc to niełatwo wyczuć.
Gadałysmy dziś z Dorcią o Guni. Ona powinna stanowczo prosto od weta pojechać do domku, choćby tymczasowego. Dorcia tez uważa, że nie możemy jej drugi raz tak zawieść - złapac w kontener tylko po to, żeby zabrac do weta, a potem wypuscić. Trudno, szukamy dalej domku.
aniaposz pisze:Ciekawe czy Gunia wie kiedy nie będzie Joli i że dziś ten dzień właśnie... Pewnie wie...
jolabuk5 pisze:aniaposz pisze:Ciekawe czy Gunia wie kiedy nie będzie Joli i że dziś ten dzień właśnie... Pewnie wie...
Myślę, ze wie... koty wszystko wiedzą...
kasia86 pisze:Jak Gunia się czuje?
Zirael pisze:Guniu, Guniu, jak się masz kochana, tyle mnie nie było i czytam, że coś niedobrze się dzieje. Nie rób ciotkom takich psikusów, bo się zamartwiamy straszliwie.
jolabuk5 pisze:Zirael pisze:Guniu, Guniu, jak się masz kochana, tyle mnie nie było i czytam, że coś niedobrze się dzieje. Nie rób ciotkom takich psikusów, bo się zamartwiamy straszliwie.
Niech się cioteczki nie martwią - jakos zyję, tylko chcę do domku![]()
Gunia
Zirael pisze:jolabuk5 pisze:Zirael pisze:Guniu, Guniu, jak się masz kochana, tyle mnie nie było i czytam, że coś niedobrze się dzieje. Nie rób ciotkom takich psikusów, bo się zamartwiamy straszliwie.
Niech się cioteczki nie martwią - jakos zyję, tylko chcę do domku![]()
Gunia
wszystkie tego chcemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości